Bliv moderne til den halve pris

0

Modeverdenen er stor og foranderlig, så det kan være en udfordring at skulle holde sig opdateret med tidens seneste trends og tendenser, men ikke mindst en udfordring for pengepungen at skulle holde klædeskabet fuld af den sidste nye modetrend. Men hvis du gider bruge tiden på, at finde de rigtige varer og budgettere dit indkøb af tøj, er der faktisk rigtig mange at spare. Her finder du et par gode rod til, hvordan du altid er top moderne men til den halve pris.

Er du på udkig efter de bedste tilbud netop nu? Klik for at finde tilbud på Black Friday

Investér penge i basisvarer

I et godt og moderigtigt klædeskab, bør du altid have basistøj af god kvalitet. Hvorfor, tænker du måske – Er det ikke vildt kedeligt? Tjo, måske, men du bygger heller ikke et hus uden et fundament. Se basistøjet som fundamentet for altid at være moderne og oppe med tidens trend. Det kan for det første være rigtig dyrt udelukkende at klæde sig i moderne designertø, men der er også en anden tidløs fordel. Basistøj går nemlig aldrig af mode og kan bruges i næsten alle former for outfits fra det uformelle søndagstøj til det en festaften af en anden kaliber. Investér i basistøj af god kvalitet. Så kan du vaske dine pieces igen og igen, uden at de mister deres farve eller form og dermed er din basisgarderobe altid on point!

Når du har basistøjet på plads, kan du udbygge din stil med moderne designertøj eller sæsonbaserede tendenser. Bemærk at du ikke behøver ty til dyre designermærker for at være moderne. Et andet godt råd er at lede i high street butikker som H&M eller Zara, der ofte lader sig inspirere af de store, internationale modehuse.

Tag del i genbrugsguld

Hvis du alligevel gerne vil klæde dig i de dyre klæder fra designerhuse og være med på moden, er det en fantastisk idé at gå på jagt i genbrugsbutikker. Du kan ofte finde rigtig lækre, moderigtige varer til små penge, hvis du gider investere tiden i at trawle stativer og skohylder igennem. Det kræver ofte mange besøg, før man finder noget, man kan bruge, men chancen er der og der er mange penge at spare! På internettet er der også rig mulighed for at købe second hand modetøj. Det er brugt, men ofte i fin stand og med jakker, sko og tasker kan bruges i mange år uden synlig slidtage eller skader. Kig særligt efter tidløse genstande eller genstande lavet af materiale som læder, som blot bliver pænere med årene.

Et andet godt råd til at spare lidt penge og stadig være med på moden, er at sælge nogle af de ting, du ikke bruger mere, så andre kan få glæde af dit genbrugsguld. Brug de penge, du tjener på dit gamle tøj, på at købe nyt og dermed altid være moderne til den halve pris.

 

Share.

About Author

Joanna er Ciscas livsstils- og rejseekspert, men som hun selv siger, ”skriver hun nok lidt om alt muligt”, når interessen er der. Det har indtil videre ført til en del spændende indlæg, og mon ikke den trend fortsætter i fremtiden? I fritiden holder hun af at rejse, bruge tid med veninderne, gå i haven og bruge tid sammen med sin hund Bing.

Leave A Reply