Danmark er fuld af fantastiske feriemuligheder

0

Der er ikke noget bedre end den danske sommer. Alligevel valfarter vi til udlandet, så snart sommerferien bliver skudt i gang, og chancen byder sig. Det er der imidlertid ingen grund til, når hjemlandet byder på så mange fantastiske og spændende destinationer. Destinationer, der egner sig perfekt til sommerferie med børn, et romantisk getaway eller en sjov ferie med vennerne. Tilmed til langt under den pris, du skal betale for en ferie til udlandet.

 

Sommerhus

At pakke taskerne og tage en uge i sommerhus er så kendetegnende for den danske sommer, at det kunne være med i den danske kulturkanon. Alligevel er der mange, der forbinder en uge i sommerhus ved Hvide Sande med børnefamilier. Det kan der på sin vis være noget om, men hvem siger, at det ikke kan være lige så hyggeligt for par uden børn, venner og alt derimellem?

Danmark er et kystland, og der er rigtig gode muligheder for at finde et hyggeligt sommerhus, hvor man kan tilbringe et par dage i godt selskab.

 

Weekendophold

Danmark er fyldt med hyggelige byer i alle størrelser. Der er blandt andet mange havnebyer, som er oplagte til et hyggeligt weekendophold, hvor man kan gå på jagt i de byernes smøger, udforske naturen, bylivet og havnen. Samtidig er Danmark kendt som et traditionsrigt land.

Det gælder også om sommeren, hvor mange af provinsbyernes byliv overlever grundet turismen – og det danner grundlaget for en masse små, hyggelige festivaler rundt omkring i landet. Middelfart har en jazzfestival (se muligheder for weekendophold i her), Ribe har Tulipanfest, Struer har en sansefestival, og sådan fortsætter listen.

 

Festival

Noget, vi danskere virkelig holder af, er de danske festivaler, der løber af stablen over sommermånederne. Her er noget for enhver smag – om du er ung, gammel eller derimellem, så vil du helt sikkert kunne finde en festival, der egner sig til lige præcis din smag og temperament.

Rundt omkring i landet er der en lang række små festivaler, men der er også de store, kommercielle festivaler, som primært henvender sig til det yngre publikum. Dog er der også kommet en festival som Heartland, der afholdes på Fyn. Her er temaet ikke udelukkende musik, men i lige så høj grad, at man kommer og får inspiration via taler og kunst, spiser god mad, slapper af og hører god musik.

Er du i tvivl om, hvad du skal bruge sommeren på? Så får du her et par gode råd, som du kan vælge at lytte efter eller lade være. De egner sig som inspirationskilde, hvis du ikke er opdateret på de muligheder, der ikke er rundt omkring i det danske land.

Share.

About Author

Joanna er Ciscas livsstils- og rejseekspert, men som hun selv siger, ”skriver hun nok lidt om alt muligt”, når interessen er der. Det har indtil videre ført til en del spændende indlæg, og mon ikke den trend fortsætter i fremtiden? I fritiden holder hun af at rejse, bruge tid med veninderne, gå i haven og bruge tid sammen med sin hund Bing.

Leave A Reply