Dansk design dominerer det danske møbel- og interiørmarked

0

Der skal bestemt ikke herske nogen tvivl om, at du har mulighed for at købe rigtig mange forskellige former for møbler og interiørprodukter på det danske marked. Mange af disse produkter bliver importeret fra et væld af forskellige lande rundt i hele verden, men der er dog ligeledes også mange af dem, der bliver designet og fremstillet af danske brands – og der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at de mange forskellige designermøbler og diverse typer af boliginterør fra danske brands har formået at overtage hjemmemarkedet på meget markant vis set i forhold til både popularitet og markedsandel.

Såvel nye som gamle brands sidder på markedet

Det er naturligvis ikke kun de ældre og mere etablerede brands, der bygger på produkter fra nogle af de mest respekterede møbelarkitekter, der sidder på markedet – det er ligeledes også nyere og mindre brands, der har formået at fået taletid. Der skal f.eks. ikke herske nogen tvivl om, at der er rigtig mange danskere, der har taget HAY til sig i en særdeles høj grad, hvorfor det har udviklet sig til at være ét af de absolut største møbel- og interiørbrands på det danske marked.

Ovenstående er dog ikke ensbetydende med, at danskere ikke fortsat er særdeles fascinerede af møbler og interiørprodukter, der er blevet designet af f.eks. Arne Jacobsen, Poul Henningsen og Charles Eames for mange, mange år siden. Hvad ovenstående derimod betyder er, at dansk møbel- og interiørdesign bestemt ikke er noget, der er lagt i graven – det er derimod noget, der fortsat foregår i absolut højeste grad. Det er naturligvis også noget, som virksomheder som Brdr. Sørensen mærker til, da deres forretning er baseret på salg af denne type af møbler fra såvel ældre møbelarkitekter som nye møbel- og interiørbrands af dansk oprindelse.

Dansk design er også populært i udlandet

Mange af de produkter, du har mulighed for at købe på www.brdr-sorensen.com er designet af danske brands, og langt hovedparten er naturligvis også designet af danske arkitekter og designere. Det skal dog også nævnes, at en lang række af de produkter, der forhandles hos blandt andet Brdr. Sørensen ligeledes også har opnået en særdeles imponerende popularitet i udlandet, hvor de nærmest hungrer efter danske design. Det er i høj grad det simple og minimalistiske look, de rene linjer og den høje kvalitet, der har medført, at dansk møbel- og interiørdesign kan findes i store penthouse-lejligheder i New York og i lækre villaer ved Den Franske Riviera.

Det er i høj grad de traditionelle møbler og interiørprodukter fra blandt andet de førnævnte arkitekter, der har opnået en særlig kult-status i både ind- og udland, men der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at de nyere brands kommer rigtig godt efter. Det er blandt andet noget, der gør sig gældende for brands såsom HAY, Muuto og Normann CPH, der ikke blot gør sig bemærket på det danske marked, men ligeledes også sælger deres produkter på flere og flere markeder rundt om i hele verden.

Share.

About Author

Joanna er Ciscas livsstils- og rejseekspert, men som hun selv siger, ”skriver hun nok lidt om alt muligt”, når interessen er der. Det har indtil videre ført til en del spændende indlæg, og mon ikke den trend fortsætter i fremtiden? I fritiden holder hun af at rejse, bruge tid med veninderne, gå i haven og bruge tid sammen med sin hund Bing.

Leave A Reply