Dette bør du huske før et krydstogt

0

Meget få feriedestinationer er så ikonisk som Caribien. Vi danskere har generelt fået flere penge til os selv, og det giver mulighed for at planlægge den perfekte rejse. For mange er et krydstogt den ultimative drøm, og hvis den drøm skal udleves, så skal det også gøres rigtigt.

Se mere her, hvis du vil læse mere om mulighederne for et lækkert krydstogt til Caribien, der vil give minder for livet. Inden du tager afsted, kan du imidlertid gøre rigtig meget for at sikre dig, at det kun bliver gode minder, som du har fra krydstogtet.

Tandlægebesøg

Et krydstogt er ofte en længere rejse, og det gør et tandlægebesøg til en rigtig god investering inden du tager afsted. Tandpine kan opstå pludseligt, og ved svære tandproblemer kan en hel ferie blive forvandlet til et smertehelvede.

Hvis det er mere end et halvt år siden, at du sidst var ved tandlægen, anbefales det derfor, at du bestiller en tid inden du rejser. Bor du i København er Tandbro en fantastisk tandlæge på Østerbro, der varmt kan anbefales, hvis du vil have et billigt tjek.

Søsygepiller

Det er langt fra alle, der oplever søsyge, når de sejler. Alligevel bør du altid medbringe søsygepiller, når du tager på krydstogt – også selvom du aldrig før har oplevet søsyge.

De søsygepiller som man køber i håndkøb på apoteket koster næsten intet. Til gengæld kan søsyge ligesom tandpine ødelægge rigtig meget af en ferie. Hvis du skal på krydstogt til Caribien, er der risiko for bølgegang en smule af tiden, og det er rart at være forbedret hjemmefra.

Skulle du ikke opleve søsyge, kan det ske, at du kan hjælpe andre stakler ombord, der ikke er lige så heldige.

Et par gode bøger

Der er altid masser af aktiviteter ombord på et krydstogtskib, og der er altid underholdning at finde. På trods af dette er vores erfaring, at mange rejsende oplever øjeblikke, hvor de er mættede med underholdning.

Derfor kan det være en rigtig god idé at medbringe god læsning til turen. Mange vil opleve at have glæde af at kunne trække sig tilbage med en god bog i kahytten. Alternativt kan der også læses på dækket, mens man soler sig.

Bryder du dig ikke om at læse, kan du selvfølgelig også overveje andre kilder til underholdning, men det er en rigtig god idé at have noget, som du selv kan lave.

Share.

About Author

Joanna er Ciscas livsstils- og rejseekspert, men som hun selv siger, ”skriver hun nok lidt om alt muligt”, når interessen er der. Det har indtil videre ført til en del spændende indlæg, og mon ikke den trend fortsætter i fremtiden? I fritiden holder hun af at rejse, bruge tid med veninderne, gå i haven og bruge tid sammen med sin hund Bing.

Leave A Reply