Drengemode AW14

1

Foto: Pixi PR

Foto: Pixi PR

Skulle der være nogle læsere med børn, forestiller jeg mig, at de beskæftiger sig helt (vild meget) eller delvist (når man kan komme afsted med det) med børnemode. Det ramte mig med et hammerslag i det øjeblik, jeg sad med den der plastikdims med to streger og vidste at jeg var gravid. Jeg må indrømme, at jeg i første omgang så noget med flæser og støvet rosa for mit indre øje, så da scanningen have en tap – begge gange – måtte jeg lige tænke ud af boksen før jeg igen tunede ind på minimoden.

Det har så hængt ved siden da og næste efterår bliver ingen skuffelse. Jeg elsker sommeren, dens lange lyse aftener og bagende sol, men jeg elsker også  efterårs- og vintertøjet med dets grålige nuancer, mørke udtryk og lækre bløde striktrøjer! Se bare her hvad drengebørnene og deres mødre har at vente sig…

Share.

About Author

Ida er 25 år og studerer til dagligt Cand.it. Udover at være noget af en it-haj, har Ida også en passion for sport. Især løb og styrketræning har hendes interesse. Hun elsker desuden at rejse, og er ofte ude og opleve verden. Hun er derfor Ciscas fritids- og rejseskribent.

1 kommentar

Leave A Reply