En sød julekalender til kæresten

0

Du er allerede på førstepladsen hos kæresten, men med en sød julekalender når du et større forspring. At lave en julekalender til kæresten, gælder uanset hvem af jer det er, der laver den. Det behøver ikke nødvendigvis være en dyr julekalender, slet ikke. En sød julekalender kan være hvad som helst hvor det kun er fantasien der sætter grænser. Husk på at det er tanken der tæller, og det gælder også for indholdet i julekalenderen til kæresten som du kan finde inspiration til på blandt andet Romantikguiden.

Bare det at du har brugt tid, kræfter og surt tjente penge på din bedre halvdel, får ham/hende til at omfavne dig. Men det bedste ved en julekalender er, at det er en gave over lang tid. Det vil sige kæresten bliver mindet om i 24 dage at du har givet en gave fra hjertet.

Og det varmer godt på en ellers kold årstid.

Den alternative og billige julekalender

Kan du huske de gode gamle 1-krones Haribo poser? Køb 23 af dem, og så måske en stor en på selve juleaften. De små poser koster godt nok ikke 1 krone mere, men det bliver stadig et godt stykke under 100 kroner for en god julekalender til kæresten.

Det er blevet populært at lave små personlige ”gavekort” i en adventskalender, og det kan du også gøre i din helt egen julekalender til kæresten. Det kan eksempelvis være at d. 6 december får kæresten et gavekort hvor der står ”30 minutters kropsmassage”. Det kan også være et gavekort på 300 gram bland-selv slik. Som sagt er det kun fantasien der sætter grænser, og kun du ved bedst hvad der falder i god jord hos kæresten.

Hvis du vil bruge lidt ekstra på din julekalender

Du kan selvfølgelig kombinere med det vi har nævnt før, små slikposer og lidt massage. Men her kan du også vælge at krydre den med lidt ekstra. Det kan eksempelvis være at hver 4 eller måske 5 dag, får kæresten lige lidt over det der findes i de andre dage. Dette kan være en middag for to, en biograftur eller give en tur i wellness, det kan være vinsmagning, whisky- og ølsmagning. Der er utrolig mange muligheder, og der er rigtig god inspiration at hente hos diverse smartbokse.

Den geniale til ham

En god og sjov julekalender til ham, kunne være en ramme øl. Ja, det er ganske vidst med inspiration fra julekalenderen ”Jul på Vesterbro” med Anders Matthesen, men denne julekalender blev utrolig populær efter serien stoppede i fjernsynet. Ingen siger alle øllene skal være ens. Der findes et hav af forskellige øl, så prøv eventuelt at sammensætte din helt egen, og se julelys i hans øjne. Alternativt, kan en række specialøl med garanti også falde i god jord.

Nu har du fået noget inspiration til at lave en rigtig god og sød julekalender til kæresten. Og det kan siges med garanti, at det er det hele værd. Du skal bare folde din fantasi ud, og komme i gang så den er klar til december.

 

Share.

About Author

Joanna er Ciscas livsstils- og rejseekspert, men som hun selv siger, ”skriver hun nok lidt om alt muligt”, når interessen er der. Det har indtil videre ført til en del spændende indlæg, og mon ikke den trend fortsætter i fremtiden? I fritiden holder hun af at rejse, bruge tid med veninderne, gå i haven og bruge tid sammen med sin hund Bing.

Leave A Reply