Et liv med online marketing? Kræver kun webhotel & Domæne

0

Det kan være du går med tanken om at udnytte dit såkaldte ”kontor” i hjemmet til dét et kontor oprigtigt bliver brugt til, nemlig arbejde. Bevares, men det er altså de færreste danskere der har et kontor som de rent faktisk bruger i forbindelse med arbejde. De fleste mænd bruger deres kontor til at spille computerspil eller bare at surfe lidt rundt på nettet. Kvinderne på den anden side har mest af alt et kontor fordi det lyder fancy at have i hjemmet.

Det kan være du samtidig ikke føler at du har tid til at have noget ekstra arbejde, uden egentlig at have undersøgt hvad du har af muligheder. At være selvstændig betyder ikke at du skal arbejde adskillelige timer om dagen, det styrer du nemlig selv.

Hvad er online marketing

Online marketing er arbejde der sørger for at virksomheder bliver mere synlige over for deres potentielle kunder. Der er mange forskellige opgaver inden for online marketing, heriblandt SEO (tekstforfatning), Content marketing, E-mail marketing (i form af nyhedsbreve) og flere til som beskrevet her.

Det kræver ingen uddannelse at mestre nogen af disse forskellige typer af online marketing, og du behøver heller ikke at kunne dem alle.

Alle disse opgaver indenfor online marketing kan du arbejde med fra hjemmet.

Bliv selvstændig med webhotel og eget domæne

Det er faktisk en ganske simpel kombination der skal til, før du kan kalde dig selvstændig hvis du allerede har et kontor bestående af en computer med internet. Her er der tale om et godt webhotel og et domæne.

Et domæne er selve den adresse der skal indtastes i browseren så man kan komme ind på din side. Et domæne er helt unikt. Med andre ord, findes der ikke et domæne der er ens med et andet. Når du skal vælge et domæne er der nogle ting der er gode at overveje.

Undgå at navnet på dit domæne har bogstavet Ø. Ø bliver både kendt som en kombination af o og e, men det bliver også brugt som bare o i det engelske. Det samme gælder for Æ og Å. Lad heller ikke navnet på dit domæne være for langt.

Et webhotel er den del af internettet der gør din hjemmeside synlig, og kørende. Et webhotel sørger for at din hjemmeside (domæne) er tilgængelig for andre, og registrere også hvis det sker noget uventet på din side i form af problemer.

Det er vigtigt at finde et webhotel med god erfaring, da du med garanti vil komme til at bruge deres support på et eller andet tidspunkt. Det er også vigtigt du ikke blot tager det billigste webhotel du finder. Når du skal ud og agere professionel, så er det ikke ved et webhotel du skal spare på pengene. Og så dyrt er et godt webhotel altså heller ikke.

Når du skal ud og finde både webhotel og et domæne, kan du sagtens få en pakkeløsning. Langt de fleste webhoteller tilbyder også at du kan købe et domæne hos dem – Se webhotelpriser her

Nu ved du hvad der skal til for at drive en virksomhed indenfor online marketing. Nemlig et webhotel og et domæne. Prøv at gå i dybden med de forskellige typer af arbejde der findes i online marketing, og begynd at mestre dem. Online marketing er en fremragende begynderbranche fordi den er meget overskuelig samt fleksibel.

Share.

About Author

Joanna er Ciscas livsstils- og rejseekspert, men som hun selv siger, ”skriver hun nok lidt om alt muligt”, når interessen er der. Det har indtil videre ført til en del spændende indlæg, og mon ikke den trend fortsætter i fremtiden? I fritiden holder hun af at rejse, bruge tid med veninderne, gå i haven og bruge tid sammen med sin hund Bing.

Leave A Reply