Få et hurtigere boligsalg med disse tricks

0

Skal du snart i gang med at sælge din bolig? Eller er du allerede i gang? Uanset hvad, så kan du med fordel læse med her, hvis du gerne vil have et par tips og tricks til et hurtigere boligsalg.

Der findes mange forskellige måder at speede sit boligsalg op på. Nogle af disse måder ser vi nærmere på nu:

Hyr en professionel (og dygtig) boligfotograf

Billeder, billeder og billeder. Det er noget af det absolut vigtigste i forhold til at få sin bolig til at skille sig ud fra de andre boligannoncer. Billeder sælger, sådan er det bare. Det er ikke salgsteksten, der sælger, men billeder!

Derfor kan vi på det kraftigste anbefale at hyre en professionel boligfotograf, der har 100% forstand på at tage gode billeder af boligen. En dygtig fotograf kan få boligen til at se mange gange pænere og mere indbydende ud. Og det er altså ikke at kimse af, hvis du drømmer om et hurtigt boligsalg. Læs mere om boligfotografer her.

Benyt dig af de sociale medier

Føler du ikke mægleren er god nok til at få delt din bolig i nær og fjern? I så fald kan du sagtens selv gøre noget for sagen. Benyt dig af de sociale medier som facebook og få venner til at dele din salgsannoce.

På den måde kan du nå ud til tusindevis af mulige købere uden at bruge ekstra penge. Jo bedre dit facebookopslag er, jo større er sandsynligheden for, at du fanger en mulig købers opmærksomhed. Brug gerne video i opslaget, da det har en super effekt. Spørg  evt. din boligfotograf om han/hun kan strikke en lille videopræsentation sammen til dig til brug på Facebook.

Selvsalg kan være hurtigere

Det er ikke nødvendigvis den bedste løsning at vælge et mæglerfirma til at sælge din bolig. Nogle gange kan det gå meget hurtigere, hvis du benytter dig af selvsalg. Dog kan det ikke garanteres, at selvsalg er hurtigere. Det er for eksempel ikke hurtigere, hvis du ikke har lyst til at gøre en aktiv og seriøs indsats for at få din bolig solgt. Orker du ikke at gøre noget, så skal du vælge en ejendomsmægler. 

Få styr på tilstandsrapporter, eltjeks osv. i god tid

Det kan også anbefales at få styr på tilstandsrapporter, eltjeks osv. i god tid. Efterspørgslen efter byggesagkyndige kan være så høj, at du skal vente i nogle måneder for at få det udført. Derfor anbefaler vi, at du får booket tid så hurtigt som muligt, så det ikke er dét, der skal gøre dit boligsalg langsomt. Vil du gerne have 3 gratis tilbud på en tilstandsrapport? Så klik her.

Share.

About Author

Joanna er Ciscas livsstils- og rejseekspert, men som hun selv siger, ”skriver hun nok lidt om alt muligt”, når interessen er der. Det har indtil videre ført til en del spændende indlæg, og mon ikke den trend fortsætter i fremtiden? I fritiden holder hun af at rejse, bruge tid med veninderne, gå i haven og bruge tid sammen med sin hund Bing.

Leave A Reply