Få styr på sommerens modetendenser

0

Kalenderen har budt sommeren velkommen, og det må vi også gøre. Det kan dog være svært at være helt åbenhjertige over for sommeren, når vejret er så ustadigt, som det er i Danmark. Mange har slet ikke fået omstillet sig til, at det nu er sommer. Vejret er sommetider mere efterårsagtigt end sommeragtigt, og derfor er garderoberne landet over endnu heller ikke opdateret. Det sommerlige vejr skal dog nok komme, og når det kommer, er det vigtigt at være velforberedt. Og hvordan være mere velforberedt end med en opdateret garderobe, der indeholder alle sommerens tendenser. Garderoben er naturligvis ikke kun en garderobe, der kan bruges i de tre sommermåneder – nej, tøjet kan bruges året rundt, hvis det styles på forskellige måder. Det er smart og nemt. Læs med her, hvis du vil vide mere om, hvad du skal have i klædeskabet denne sommer – både i hans og hendes.

Hav basisgarderoben i orden

Det første, du skal have styr på, er din basisgarderobe. En basisgarderobe bør indeholde alt fra undertøj til overtøj. Du skal have de elementære ting i dit klædeskab – ting, som kan bruges til det meste. Herunder ensfarvede t-shirts, bukser og shorts. Hvis du vælger ensfarvede elementer, kan du sammensætte dit tøj, som du vil. Du kan eksempelvis altid matche en hvid basis t-shirt med et par blå jeans. Når du har basisgarderoben i orden, kan du begynde at eksperimentere mere med din beklædning. Især t-shirts, skjorter, bukser og bluser er vigtige i din basisgarderobe.

Brug farver

Denne sommer skal du ikke være bange for farver. Det er en stor tendens med skarpe farver denne sæson, og du kan derfor give den fuld gas med alle de farver, du vil. Især er rød en farve, som ses meget denne sommer. Du kan give den gas med en knaldrød kjole eller en skarp grøn top. Find et bredt udvalg af kjoler her, hvis du skal på jagt efter en kjole i en lækker farve, der kan fremhæve din lækre sommerkulør. Er du mand, kan du også sagtens eksperimentere med flere farver, end du plejer. Du kan ligeledes vælge skjorter med mønstre, hvis du vil have et lidt anderledes udtryk denne sommer.

Vælg klassisk

Din sommergarderobe kan i høj grad bestå af klassiske elementer, hvis du vil følge sommerens tendenser. Tøj med et klassisk og elegant snit trender i øjeblikket, båder i herre- og damegarderoben. Lækre suits giver et fedt look til både mænd og kvinder, og du kan derfor med fordel have mindst ét klassisk sæt i din garderobe – perfekt til både hverdag og fest.

Når det kommer til brands, kan du også gå efter de klassiske. For eksempel kan herren gå efter lækkert tøj fra blandt andet Hugo Boss – se mere her, hvis du vil vide, hvad Hugo Boss har at byde på – mens damen kan gå efter brands som blandt andet Ralph Lauren. Hvis du går efter det klassiske, går du aldrig helt forkert.

Share.

About Author

Joanna er Ciscas livsstils- og rejseekspert, men som hun selv siger, ”skriver hun nok lidt om alt muligt”, når interessen er der. Det har indtil videre ført til en del spændende indlæg, og mon ikke den trend fortsætter i fremtiden? I fritiden holder hun af at rejse, bruge tid med veninderne, gå i haven og bruge tid sammen med sin hund Bing.

Leave A Reply