Fodboldstøvler er fodboldspillerens mest centrale udstyr

0

Fodboldstøvler er – uden tvivl – det mest centrale udstyr. Uden fodboldstøvler, så er det at spille fodbold meget svært – specielt på en våd bane. Derfor er det vigtigt, at du finder et par fodboldstøvler, der er udført i kvalitetsmaterialer, hvilket giver dig en forudsætning for at spille en god kamp uafhængig af positionen du spiller. Det rigtige par fodboldstøvler kunne meget vel betyde forskellen på sejr og uafgjort, eller – værre – et nederlag.

Fodboldstøvler er vitale for alle positioner

Uanset om du spiller målmand, forsvar, midtbane, fløj eller angriber, så skal du på ingen måde gå på kompromis, når det kommer til valget af fodboldstøvler, eftersom de – som sagt – spiller en kæmpe rolle når det kommer til niveauet du leverer på banen. Det er ikke noget tilfælde, at de bedste fodboldspillere i verden som Ronaldo, Messi, Griezmann, Ibrahimovic og Hazard får deres støvler håndsyet, så de passer helt perfekt.
Hvis du er målmand, så er det oplagt at tage et kig på, hvilke fodboldstøvler Neuer eller Buffon spiller med.

Find fodboldstøvle, der passer dig perfekt

Der er ikke nogen tvivl om, at det primære aspekt, som du skal fokusere på er, at finde en støvle, der passer perfekt til din fod og som er komfortabel at have på. Som sagt, så er din position på banen heller ikke uvæsentlig, når det kommer til valget af støvler. Heldigvis, så er mange af fodboldstøvleproducenterne rigtig gode til at angive, hvor på banen deres fodboldstøvler er bedst. Dette gør de ved at fremhæve enkelte professionelle fodboldspillere, der bruger støvlen, og du kan på den måde se om det er spillere, der spiller samme position som du.

Knopsystemet på dine fodboldstøvler, er også en meget vigtig faktor:
– FG (Firm Ground). Er udstyret med ganske almindelige plastikknopper, der er blevet lavet til faste overflader.
– SG (Soft Ground ). Er derimod udstyret med længere metalknopper, der skal give et bedre greb.
– AG (Artificial Ground). Kommer med flere, men dog kortere knopper, der fjerner belastningen i led og knæ.
– IC (Indoor Courts). Udstyret med en ganske almindelig gummisål, der er skabt til indendørs brug.
– TF (Turf). Gummisål med stort antal små knopper.

Det nye inden for overdele til fodboldstøvler, må være den vævede overdel. Den vævede overdel bliver fremstillet af små snore, der bliver vævet sammen, hvilket ender med at ende ud i en sok. Det føles som om, at man har en sok på, når man mærker den vævede overdel. Det giver en oplevelse af, at man faktisk ikke har en fodboldstøvle på, fordi det føles så naturligt.

En fodboldstøvle med sok giver en naturlig følelse samt komfort, da sidder meget tæt til foden. Du får ikke blot et forbedret touch på bolden, men dine sparkeegenskaberne bliver også forbedret. Her finder du udvalg af fodboldstøvler med sok, der har været med i en række forskellige tests og som har fået mange positive anmeldelser, hvilket vil sige, at du med garanti kan finde mindst ét par, der lever op til dine kriterier.
Det er tid til at gøre dig til en endnu bedre fodboldspiller end du allerede er.

Share.

About Author

Joanna er Ciscas livsstils- og rejseekspert, men som hun selv siger, ”skriver hun nok lidt om alt muligt”, når interessen er der. Det har indtil videre ført til en del spændende indlæg, og mon ikke den trend fortsætter i fremtiden? I fritiden holder hun af at rejse, bruge tid med veninderne, gå i haven og bruge tid sammen med sin hund Bing.

Leave A Reply