Gør haven til at hyggeligt sted at være om aftenen

0

Er du så privilegeret, at du har adgang til din helt egen private have, så gælder det virkelig om at personliggøre den, så både du og dine gæster kan lide at bruge tid derude. Gør klar til at invitere vennerne på grillhygge!

Når du skal indrette din have, så er der mange ting du kan og bør overveje. Først og fremmest skal haven være præsentabel i form af velpasset græsplæne og hæk. Derefter kan du begynde at overveje hvilke møbler du skal have. Kan du nøjes med et sæt med spisebord og stole, eller har du plads til også at placere et loungeområde i haven, hvor I kan smide jer senere på aftenen eventuelt med et lille bålsted foran til at varme jer på? Herefter kan det være værd at overveje, om du skal lægge vejen forbi et plantecenter og købe nogle fine udendørsplanter til at placere på terrassen i flotte, rustikke krukker. En ting mange glemmer at overveje er belysningen i haven, for det bliver jo desværre mørkt på et tidspunkt, og nok er det hyggeligt og bestemt passende med en masse stearinlys, men det er ikke altid, at det er nok. Der har Sirius Home specialiseret sig i udendørs belysning, og på deres side finder du derfor et masse spændende bud på, hvordan du kan lyse haven og terrassen op på hyggeligste vis. Du kan købe alt fra LED stearinlys, lyskæder og lanterner til lystræer, festlys og farverige lys til børnene. Se hele deres store udvalg på www.siriushome.dk/da.

Er du i festens vildskab kommet til at låse dig ude? Så er der ingen grund til panik

De fleste kender det nok – jo senere på aftenen det bliver og jo mere festen udvikler sig, desto mere mister du ofte også overblikket og så er det, at der begynder at ske sjove ting og sager. Er din havefest i fuld gang med musik, højt humør og glade gæster, så kan det jo desværre ske, at nogen kommer til at smække døren til huset eller lejligheden, og pludselig er I alle låst ude. Det er jo desværre, hvad der kan ske. Heldigvis står professionelle folk fra Mejlshede klar til at modtage dit panikopkald, og de kan i løbet af kort tid være på din adresse og hjælpe dig med at komme ind dit hjem igen. Du kan klikke her og læse mere om, hvad de ellers tilbyder af services. Mejlshede er nemlig ikke kun et låsesmedefirma. De tilbyder mange ting som fx diverse låsesystemer, videoovervågning, alarmer og meget andet, og de hjælper både privatpersoner, virksomheder og institutioner samt kulturinstitutioner. Her kan du altså få professionel hjælp og vejledning til sikring af dit hjem.

Share.

About Author

Joanna er Ciscas livsstils- og rejseekspert, men som hun selv siger, ”skriver hun nok lidt om alt muligt”, når interessen er der. Det har indtil videre ført til en del spændende indlæg, og mon ikke den trend fortsætter i fremtiden? I fritiden holder hun af at rejse, bruge tid med veninderne, gå i haven og bruge tid sammen med sin hund Bing.

Leave A Reply