Gør lidt ekstra ud af sommergarderoben

0

Så er den her endelig – sommeren. Vi går og venter længe på sommeren, men når den kommer, er der mange, der tager den for givet. De lune sommeraftener på terrassen og de varme sommerdage på stranden bliver nydt, men sætter vi i virkeligheden nok pris på det? Måske ikke i så høj grad, som vi brude. Det hænger nok sammen med, at hverdagen ikke går i stå, bare fordi sommeren kommer. Der er stadig ting, der skal gøres, mad, der skal laves og et hjem, der skal gøres rent. Dog bliver dagene længere og lysere, hvilket får humøret op – måske er det derfor, vi elsker sommeren lidt ekstra; alle er lidt gladere, når solen skinner. Vi kan dog godt lære at sætte lidt mere pris på sommeren, og det kan du blandt andet gøre ved at gøre lidt ekstra ud af din sommergarderobe. Når du føler dig lækker, vil du opleve, at du bliver gladere – og sætter mere pris på den dejlige, lunefulde danske sommer. Herunder får du nogle tips til, hvordan du med ganske få midler kan pifte dit sommeroutfit op.

Brug smykker

Smykker kan være med til at pifte ethvert outfit op. Alligevel er der ikke mange, der bruger smykker til hverdag. Dette er på trods af, at smykker er hurtige og nemme at iføre sig – så hvorfor ikke gøre det? Med smykker bliver dit outfit hurtigt mere festligt og feminint, men du kan også sagtens iføre dig smykker, der blot signalerer, at du har gjort lidt ekstra ud af dig selv. Du kan for eksempel finde mange fine smykker fra Christina Watches. Disse smykker kan bruges til lidt af det hele – hverdag og fest. Find udvalget her og se, om der er nogle af smykkerne, der kan gøre dit sommerhumør lidt bedre – og dit sommeroutfit lidt mere sommerfriskt.

Bliv sommerklar med en sommerduft

Det, at du dufter godt, har ikke direkte noget at gøre med dit outfit. En god duft er dog med til at skabe et helhedsindtryk af dig over for dem omkring dig. Derudover er det altid rart at dufte godt – man kommer til at føle sig bedre tilpas i sig selv, når man er omkring andre. Med andre ord er en god duft altså med til at gøre dig bedre tilpas. Vil du matche sommeren med en ny sommerduft, kan du hos www.emma.dk købe parfumer med store besparelser op til 85%. Derudover får du altid fri fragt og dag til dag levering, når du bestiller på hjemmesiden. Så kan det næsten ikke blive lettere at købe parfumer online. Med et stort varesortiment kan du helt sikkert finde den sommerduft, der passer til dig og dit sommerhumør. Når du har bestilt kan du endda melde dig ind i den finde fordelsklub og opnå flere fordele – måske det gavner sig, hvis du senere får brug for en efterårs- eller vinterduft?

 

 

Share.

About Author

Joanna er Ciscas livsstils- og rejseekspert, men som hun selv siger, ”skriver hun nok lidt om alt muligt”, når interessen er der. Det har indtil videre ført til en del spændende indlæg, og mon ikke den trend fortsætter i fremtiden? I fritiden holder hun af at rejse, bruge tid med veninderne, gå i haven og bruge tid sammen med sin hund Bing.

Leave A Reply