Guide: Gør din altan sommerklar

1

Forårssolen er over os og sommersolen venter lige rundt om hjørnet. Med andre ord bliver dine uderum snart et sted, hvor du vil bruge meget mere tid. Selvom det eneste uderum du har, er en altan så fortvivl ikke. Man kan sagtens nyde sommeren, hvis den bare er indrettet smart. Cisca guider til gode råd om indretning af din altan, så den er klar til en sæson fyldt med lange eftermiddage, stegende bøffer på grillen, en god middag med vennerne og hvad der ellers hører til en dejlig sommerdag og -aften på altanen.

Når pladsen er trang, er det især vigtigt, at du overvejer, hvad du skal bruge altanen til – er den til at spise på? Dyrke sol på? Eller hvad er ønsket?

Drømmer du om at spise aftensmad på altanen med kæresten eller veninden, kan et cafesæt eller lign. være helt ideelt. Hos Cane-Line.dk finder du eksempelvis et chill-out sidebordssæt, designet af de danske designere Stand+Hvass. Bordet er nemt at flytte rundt med og egner sig perfekt til en lille altan eller terrasse. Bordet kan sågar blive større hvis dette ønskes eller anvendes som en lille ekstra skammel til uventede gæster. Køb den her.

Møblerne skal kunne klappes væk

Match bordet med to lounge klapstole fra Cane-Line. Sammenklappelige møbler og mobile elementer er en super god løsning, nåTraveller-lounge-garden-folding-chair-white.ashxr pladsen skal udnyttes optimalt. Klapstolene markerer sig med at følge trenden ved at være enkel og stilfuld. Loungestolen er tilmed bygget op omkring aluminiums stel, uden armlæn og er derfor let at klappe sammen. Det giver dig mulighed for at tage stolene under armen og nyde en tur på stranden eller i parken. Samtidigt er stolen super komfortabel og kan således også benyttes til solbadning. Køb stolen her.

Vil du i stedet bruge din altan til at dase på, vil en liggestol være det oplagte valg. Hertil kan du evt. investere i et lavt bord ved siden, som du kan benytte til morgenmad, eftermiddagshygge eller noget helt tredje.

Naturen skal med

Når du vælge møbler til altanen, er det også vigtigt, at dine havemøbler ikke er for dominerende i farven eller størrelsen. Det kommer hurtigt til at virke klodset på en lille altan. Derudover kan det også være en god ide at holde gulvet pænt og rydeligt så altanen ikke føles for tætpakket. For at bringe en hyggelig stemning til altanen samt skabe lidt frodighed, kan du eksempelvis investere i nogle altankasser med f.eks. krydderurter som timian og rosmarin, så du ikke bruger af gulvpladsen.

Share.

About Author

Louise, 24, er vores modeskribent, som deler sin passion for mode, livsstil og skønhed samt de nyeste trends og tendenser herom. Til dagligt beskæftiger hun sig med kommunikation og PR, hvilket har banet vejen for hendes lyst til arbejde med journalistik og blogging.

1 kommentar

Leave A Reply