Guide: Sådan bliver du festens midtpunkt

0

Vil du være hende, der er festens absolutte midtpunkt? Hende, der trækker al opmærksomheden fra begge køn? Well, så fortvivl ikke. Her får du en guide til, hvordan du sikrer dig mest mulig (positiv) opmærksomhed til festen, julefrokosten eller hvilken som helst anden begivenhed, hvor du bare tiltrække opmærksomhed.

Du kender dem garanteret. De mennesker, du ikke kan undgå at lægge mærke til. Dem, der altid morer sig og som alle har lyst til at snakke med. Det kan vække en del misundelse – ja, måske endda jalousi – men der er heldigvis lys for enden af tunnelen. Du kan nemlig bruge nogle helt simple tricks, hvis du gerne vil prøve at være i deres sko. Se her, hvordan du gør.

Klæd dig i rødt

Rød er ikke alene en smuk farve; den er iøjnefaldende – og så er der tilmed videnskabeligt belæg for, at rød er en farve, der er stimulerende at se på. Det betyder, at når du kigget på rødt, så begynder adrenalinen at pumpe i vores vener. Ifører du dig din rødeste kjole, så kan du være sikker på, at du vækker en reaktion hos den person, du taler med. Uanset køn.

Vælg en taske med stropper

Det kan lyde dumt, men en taske, der ikke har stropper, er du nødt til at holde i hånden hele aftenen – og det kan være en hindring for dig. Hvis du er nødt til at holde på den hele tiden, kan du ikke på samme måde gestikulere og bruge dit kropssprog, og det kan være medvirkende til, at du ikke bliver anset som den interessante person, du i virkeligheden er.

Sådan skal frisuren sidde

Hvis du har en fancy frisure, der har taget evigheder at sætte, kunne man fristes til at tro, du vil trække al opmærksomheden fra de øvrige gæster til festen. Ikke desto mindre er det en besværlig løsning. Det kan betyde, at du skal sidde stille hele aftenen i frygt for, at dit hår falder ned. Vælg i stedet en mere pjusket og tilfældigt udseende frisure, som du (naturligvis) har helt styr på – og som ikke nødvendigvis ligner det hår, du stor op med i morges. Gør det på den sexede og ubekymrede måde. Du er den vilde partygirl, der ved, hvordan man ser godt ud, også selvom du ikke har siddet ved frisuren den halve dag.

Vælg den helt rigtige duft

De fleste kvinder vælger en sød parfume, fordi den passer godt til den feminine og bløde stil. Vil du have mændenes opmærksom her, kan du med fordel bruge en lidt tungere parfume.

 

Share.

About Author

Joanna er Ciscas livsstils- og rejseekspert, men som hun selv siger, ”skriver hun nok lidt om alt muligt”, når interessen er der. Det har indtil videre ført til en del spændende indlæg, og mon ikke den trend fortsætter i fremtiden? I fritiden holder hun af at rejse, bruge tid med veninderne, gå i haven og bruge tid sammen med sin hund Bing.

Leave A Reply