Har du styr på trendfarverne i 2017?

0

Forårsrengøring i garderoben er lige om hjørnet, men har du styr på, hvad der stadig er go eller no-go at beholde? Vi har samlet et par gode facts og tips til, hvordan du holder dig ajour med forårs- og sommerfarverne.

De sarte pastelfarver, der tidligere har sat sit klare præg på forårsmoden til langt ind i sommerperioderne, må i 2017 vige pladsen for de mere tunge og eksklusive farver. En farvetrend, der er atypisk for den skandinaviske mode. Farvepaletten for ss17 rummer nemlig både en dynamisk farvesammensætning og der er knald på farverne!

Slut med finanskrisen

Vi har efterhånden rystet begrebet ”finanskrisen” helt af os, og det afspejler årets farvepalette også. Farverne pink, orange, gul og grøn signalerer fest og glade dage og er et tegn på, at vi igen lader os inspirere af andre lande og kulturer. Trendfarverne i ss17 appellerer helt enkelt til vores følelser. Selv forklarer Leatrice Eiseman, Adm. Direktør for Pantone Color Institute, at de stærke pangfarver der bliver præsenteret i foråret 2017 afspejler en fornyet følelse af fantasi. Derfor kan man også sammensætte farverne helt anderledes end man traditionelt set tidligere har gjort.

Interiørfarverne inspirerer til hygge

Farvetrends er delt op i to farvepaletter. Én til garderoben og én til boligen. Selvom det ikke er helt de samme farver der indgår, kan man tydeligt fornemme den røde tråd og de overordnede temaer går ofte igen. Hvis du er typen, der elsker at have en lovlig undskyldning for at bruge lidt ekstra penge på en ny pude, eller bare elsker den hyggelige skandinaviske stil, så er der god grund til at læse videre. Farvetrendsene for interiør i ss17 bliver nemlig tunge, mørke og eksklusive – egentlig et perfekt match til den skandinaviske ”hygge”, som vi danskere glædeligt udfører året rundt. Den grønne farve, som betegnes som en megatrend, er også på farvepaletten i ss17, dog med et mere blåligt, mørkt og støvet udtryk. Udover det, dominerer den mørke lilla, en varm orange farve samt nordlysets nuancer.
Her er furniturebox.dk ligeledes en stor kilde til inspiration, med produkter til hjemmet i en masse forskellige former og farver.

Share.

About Author

Joanna er Ciscas livsstils- og rejseekspert, men som hun selv siger, ”skriver hun nok lidt om alt muligt”, når interessen er der. Det har indtil videre ført til en del spændende indlæg, og mon ikke den trend fortsætter i fremtiden? I fritiden holder hun af at rejse, bruge tid med veninderne, gå i haven og bruge tid sammen med sin hund Bing.

Leave A Reply