Hello

1

Hej med jer,

Jeg hedder Sarah og vil bidrage med indlæg om interiør og børnemode. Jeg beskæftiger mig nemlig med de to ting til hverdag, hvor jeg arbejder som PR Manager og er mor til to drenge på næsten 2 og 4 år. Derfor kan man roligt sige, at fritid (as if, jeg har sådan noget luksus, red.) og arbejde smelter sammen. Jeg har derfor heller ikke så mange interesser udover det, der bliver plejet fortiden, men jeg fulgte engang rigtig meget med i både mode (på den der modeuge reporter-måde) og lyttede til støjrock  om dagen og elektro om natten.

Når jeg sidder på min matrikel i det nordsjællandske og nyder freden og drengenes leg i haven, drømmer jeg mig som regel til alverdens storbyer, men må indse at det ikke rigtigt er mine børn interesser. De er heller ikke så vilde med at spise pænt på restauranter og lade være med at grise på designermøbler, men hele verden kan jo ikke dreje sig om dem.

Share.

About Author

Ida er 25 år og studerer til dagligt Cand.it. Udover at være noget af en it-haj, har Ida også en passion for sport. Især løb og styrketræning har hendes interesse. Hun elsker desuden at rejse, og er ofte ude og opleve verden. Hun er derfor Ciscas fritids- og rejseskribent.

1 kommentar

Leave A Reply