Her er de bedste apps til din ferie

0

Der findes mange apps på markedet — og selvfølgelig er der også nogle, der er beregnet til dig, der skal ud at rejse. Her får du vores bud på de bedste rejse-apps, du kan anvende, når du skal på ferie. Det kan du desuden læse mere om, hvis du klikker her.

  1. Skyscanner

Her kan du finde alt, der har forbindelse til din rejse. Det hele er samlet på ét sted, hvad enten du er på udkig efter flybilletter, hoteller, billeje eller noget helt tredje. Der er allerede flere millioner, der har downloadet app’en, og det bedste er, at den ikke koster noget. Kan downloades både til iPhone og Android.

  1. HearPlanet

Verdens største lydguide. Denne app fungerer som en professionel turguide, som du kan have med dig — direkte i lommen. Det kræver selvfølgelig, at du har en telefon, du kan have med under selve rejsen og ikke bare inden. Tjek aktuelle rabatter på mobiltelefoner her. Det smarte er, at du ikke længere behøver at læse omkring de ting, du ser. Nu kan du høre om dem i stedet for. Få læst på direkte via app’en, der i øvrigt er gratis.

  1. TripIt

Er du også typen, der altid er bange for, at du har glemt noget, når du skal ud at rejse? Så kan du med fordel anvende denne app, der hjælper dig med at holde styr på alt, der er behov for, omkring rejseplanlægningen. Du kan blandt andet uploade dine rejseoplysninger og holde styr på en masse andre ting, så du er sikker på, at du ikke glemmer noget.

  1. Lonely Planet

Denne app, kommer du ikke uden om, hvis du skal ud at rejse. Det er en af de bedste — hvis ikke dén bedste — der er på markedet. Du kan finde rejsebøger, atlas og meget mere af enhver slags. Og der er (næsten) ikke grænser for, hvilke lande der er mulighed for at finde guides, inspiration og detaljerede beskrivelser af stort set alle steder i.

  1. Google Maps

Google Maps er en uundværlig app, hvis du befinder dig i et fremmed land, hvor du ikke kan finde rundt. Især hvis der ikke er tale om et engelsktalende land, så du har mulighed for at spørge om vej. Google Maps er ligeledes gratis, men du bliver nødt til at tage højde for, at det kan gå hen at blive dyrt, hvis du skal have fyldt data på.

  1. Google Translate

Denne app er også uundværlig, hvis du er i et land, hvor du ikke kan tale eller læse sproget. Her har du nemlig mulighed for at oversætte skrift til dansk eller engelsk direkte på dit kamera. Det fungerer ved, at du filmer det tekst, du ikke forstår, hvorefter du får oversættelsen at se med det samme. Fantastisk app, der dog også kræver, at du har adgang til data.

Share.

About Author

Joanna er Ciscas livsstils- og rejseekspert, men som hun selv siger, ”skriver hun nok lidt om alt muligt”, når interessen er der. Det har indtil videre ført til en del spændende indlæg, og mon ikke den trend fortsætter i fremtiden? I fritiden holder hun af at rejse, bruge tid med veninderne, gå i haven og bruge tid sammen med sin hund Bing.

Leave A Reply