Hold stilen både i hjemmet og når du er ude

0

Mode omhandler ikke kun, hvordan du klæder dig og generelt ser ud, ligesom det heller ikke kan begrænses til en stilfuld indretning af dit hjem. Det ene udelukker ikke det andet, hvilket mange glemmer, og derfor er det altid en god ide at have fokus på at holde stilen, når du er ude, uden at det går ud over, hvordan det ser ud derhjemme. Det er dog sjældent de samme ting, der kan bruges i begge henseender, så vær opmærksom på, hvad du kan anskaffe dig, der kan give det hele et ekstra pift og et lækkert touch.

Et flot ur gør forskellen

Når det kommer til at have et look, der både er stilfuldt og tidløst, kommer man ikke uden om det helt unikke, man opnår ved at have et flot ur. Designerure fås i alle mulige former og sammensætninger, og der er derfor rig mulighed for at finde frem til et, der passer perfekt til dit helt eget look, og giver det et ekstra løft. Arne Jacobsen Watches er et godt bud på en forhandler, der har alt, uanset hvad dit hjerte sukker efter. Køb Arne Jacobsen ure her, og se det store udvalg af unikke og helt igennem spændende armbåndsure med mere, som bare ikke kan findes på samme måde andre steder. Så er du sikker på at have noget helt specielt, så du altid kan føle dig stilfuld lige meget, hvorhen dagen måtte bringe dig.

Pift dit hjem op med en unik loftlampe

Når nu looket er på plads til, at du kan drage ud i verden, må du som nævnt ikke glemme, at hjemmet også skal forkæles lidt. Igen er der naturligvis intet i vejen for at overveje et andet slags ur til at pryde væggene derhjemme, men du kan faktisk opnå en endnu bedre effekt ved at investere i en ny loftlampe, som udover at kunne se fantastisk flot ud, også kan medvirke, at dit hjem pludselig ses i et helt nyt lys – bogstaveligt talt. En god og velovervejet belysning gør bare noget helt specielt ved stemningen og stilen i et hjem. Det lyder simpelt, men prøv det og bliv overrasket. Du kan se udvalget af loftlamper her og finde den helt rigtige blandt de mange forskellige designs – så kan du lægge en sjæl og personlighed i dine ting, som ikke kan findes andre steder.

Share.

About Author

Joanna er Ciscas livsstils- og rejseekspert, men som hun selv siger, ”skriver hun nok lidt om alt muligt”, når interessen er der. Det har indtil videre ført til en del spændende indlæg, og mon ikke den trend fortsætter i fremtiden? I fritiden holder hun af at rejse, bruge tid med veninderne, gå i haven og bruge tid sammen med sin hund Bing.

Leave A Reply