Indretning af et lille soveværelse

0

Har du svært ved at indrette det lille soveværelse? Du er ikke den eneste. Det kan være ganske svært at få indretningen til at spille 100% i soveværelset, der ikke er så stort. Heldigvis findes der mange forskellige metoder du kan gøre brug af med henblik på at få en optimal indretning. Vi ser nærmere på nogle af disse metoder. Så læs med, hvis du gerne vil have et par gode tips og tricks til, hvordan du får indrettet soveværelset på bedst mulige vis.

Køb et sengestel 180×200 med skuffer

En god måde at udnytte pladsen i soveværelset på er at købe et sengestel 180×200 med skuffer. På den måde får du en masse ekstra opbevaringsplads, der kan hjælpe dig med at frigøre plads i soveværelset. Du behøver for eksempel ikke have en ekstra hylde til sko, da de kan opbevares i skufferne under sengen. Derudover kan skufferne også bruges til opbevaring af sengetøj, dyner, puder eller noget helt fjedre. Summa summarum er, at et sengestel 180×200 egner sig ganske fint til det lille soveværelse.

Vælg en trekvartseng

Hvem siger du behøver en stor dobbeltseng? Ved at vælge en trekvartseng fylder sengen meget mindre i soveværelset – og det kan give dig plads til en masse ekstra. Selvom der er tale om en trekvartseng, så er det ikke ensbetydende med, at den er dårligere – tværtimod. Du skal blot vælge den madras, der passer bedst til dig. Så er det ligegyldigt om der er tale om en dobbeltseng eller en trekvartseng.

Lyse farver giver følelsen af mere plads

Til det lille soveværelse anbefales det også at male i lyse farver. Mørke farver har det nemlig med at få et rum til at føles mindre – og det har du bestemt ikke interesse i, hvis du har et lille soveværelse. Mal derfor i lyse farver og få fornemmelsen af, at du har et stort rum.

Hvilke lyse farver er gode?

Godt spørgsmål. Det afhænger meget af, hvordan din nuværende indretning ser ud. Vi anbefaler, at du allierer dig med en malermester med henblik på at få hans/hendes vurdering af, hvilke farver, der ville gøre sig godt hos dig. Du kan også kigge i diverse boligmagasiner (for eksempel boligmagasinet.dk) for yderligere inspiration til dit soveværelse. Du er bestemt ikke den eneste med et lille soveværelse. Derfor kan du med fordel finde ud af, hvad andre har haft succes med.

 

 

 

 

 

Share.

About Author

Joanna er Ciscas livsstils- og rejseekspert, men som hun selv siger, ”skriver hun nok lidt om alt muligt”, når interessen er der. Det har indtil videre ført til en del spændende indlæg, og mon ikke den trend fortsætter i fremtiden? I fritiden holder hun af at rejse, bruge tid med veninderne, gå i haven og bruge tid sammen med sin hund Bing.

Leave A Reply