Inspiration til dit næste forårsprojekt

0

Det er ikke længe siden, at vinteren var over os. Det var mørke tider, men nu vender det. For os alle sammen betyder det lysere morgener og længere aftener, og inden længe finder du dig selv siddende på terrassen eller altanen, imens det gode, danske sommervejr nydes.

Men vil du være i stand til at nyde det, hvis ikke din terrasse er i tip top stand? Og vil du overhovedet have lyst til at lave en stor, flot sommermiddag, hvis ikke dit køkken er synderligt tiltalende? I så fald kan det være på tide at udnytte det gode forår og de mange kommende helligdage til at få istandsat noget i dit hjem.

Hvad i huset, der muligvis skal opgraderes, for at sommeren kan nydes fuldt ud, det retter vi fokus mod her.

Nyt køkken giver lyst til maden

Vi starter med en af de store: Køkkenet. Selvom det næppe kan beskyldes for at være den eneste ting, som kan redde din sommer, så kan det alligevel være med til at gøre en forskel. For køkkenet er yderst centralt i huset, og rigtig mange har adgang til deres have eller terrasse herfra. Dermed vil du med et nyistandsat køkken have lyst til at lave lækre salater og saftigt kød, som nydes udendørs.

Men hvad skal man kigge efter, hvis køkkenet skal have en overhaling? Nogle vil nok kigge efter gode tilbud, som de fleste leverandører ofte har. Andre vil gå efter dansk kvalitet, mens nogle leverandører også giver mulighed for helt selv at tegne og indrette rummet. For en leverandør, som har det hele, besøg da danske www.kitchn.dk.

Ny terrasse: Fliser og møbler

I det samlede årsregnskab er det ikke mange dage af de 365, som vi kan nyde udendørs om aftenen, mens vi spiser lækker mad eller hygger os. Vi klager ofte over dette, men netop derfor bør aftener på terrassen da også være i de bedste omgivelser. Dette indebærer flotte og rene sten, som man kan have bare tæer på – og det indebærer smukke havemøbler, som man har lyst til at sidde i længe.

Indholdet på terrassen er essentielt, og her tænkes der især på havemøblerne. Er de ikke fine, og er de ubehagelige at sidde i, ja så er det næsten mere rart bare at sidde indenfor. Og det vil naturligvis være en skam. Ligeledes giver flotte havemøbler også et personligt touch til opholdsområdet, og de sætter nemt et fedt præg.

Desuden er det vigtigt, at de holder sig pæne – derfor skal du udover et flot udseende, som passer dig, også sigte efter kvalitetsmøbler, gerne med UV-resistens, som holder både farve og klarhed bedre. Hos X-Akt forhandles blandt andet de trendy havemøbler fra Fermob, som er af høj kvalitet. Derfor kan du roligt klikke her og sikre dig adgang til både et stort udvalg og hurtig levering, da varehuset har stort fokus på at have varerne på lager.

Med hensyn til terrassen og dens sten så har vinteren ganske uundgåeligt været hård mod dem. De har med god sandsynlighed ikke samme glans og farve, som da de blev lagt, og derfor kan en højtryksrensning være det første sted at starte. Det bringer uden tvivl nyt liv til de gamle fliser, samtidig med at fugerne bliver renset. Efter rensning, så husk eventuelt at fylde de gamle fuger ud med nyt og mere friskt materiale.

Share.

About Author

Joanna er Ciscas livsstils- og rejseekspert, men som hun selv siger, ”skriver hun nok lidt om alt muligt”, når interessen er der. Det har indtil videre ført til en del spændende indlæg, og mon ikke den trend fortsætter i fremtiden? I fritiden holder hun af at rejse, bruge tid med veninderne, gå i haven og bruge tid sammen med sin hund Bing.

Leave A Reply