KONKURRENCE: Vind et par valgfrie Ilse Jacobsen støvler fra Eshoes.dk

18

Er du også vild med de populære Ilse Jacobsen gummistøvler? I denne måned trækker Eshoes.dk lod om et par valgfrie støvler fra Ilse Jacobsen. Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at følge Eshoes.dk på Google+ samt at smide en kommentar i Google+ indlægget, hvori du fortæller os, hvilke støvler du gerne vil vinde. Se udvalget af Ilse Jacobsen støvler her.

Vinderen udtrækkes d. 25 september og vil blive kontaktet direkte.

Dansk design siden 1993

Ilse Jacobsen blev grundlagt i 1993 og har siden da taget Danmark med storm. Fra sin base i Hornbæk nord for København er designeren Ilse Jacobsen blevet inspireret af den idylliske bys omgivelser med strand og klitter. Ilse Jacobsens design er derfor inspireret af det aktive liv på vandet. Det betyder at både tøj og fodbeklædning kan stå imod både regn og slud. Ilse Jacobsens design er blevet uhyre populære, og ses ofte i det danske gadebillede. Med et par Ilse Jacobsen gummistøvler får du altså fodtøj som forener funktion og design. Flotte, moderigtige gummistøvler som kan bruge i ethvert vejr.

Har du svært ved at vælge, hvilke støvler du godt kunne tænke dig at vinde? Så klik ind på Eshoes.dk. Her finder du Danmarks største online udvalg af Ilse Jacobsens regnserie. Her finder du moderigtigt fodtøj og overtøj til et udfordrende klima. Især den klassiske høje gummistøvle i sort er populær.

Rub1-01-p

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gummistøvlen er dog ligeledes lavet i andre styles og farver. Som disse hvide 3/4 gummistøvler.

 

RUB2-01 NY

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er du ikke så meget til gummistøvle-looket laver Ilse Jacobsen også almindelige støvler, såsom denne korte støvle med lynlås foran.

RUB41-001new-p

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvilket par drømmer du om? Deltag i konkurrencen. Så bliver du måske den heldige ejer af et par lækre Ilsa Jacobsen støvler.

Share.

About Author

Louise, 24, er vores modeskribent, som deler sin passion for mode, livsstil og skønhed samt de nyeste trends og tendenser herom. Til dagligt beskæftiger hun sig med kommunikation og PR, hvilket har banet vejen for hendes lyst til arbejde med journalistik og blogging.

18 kommentarer

 1. louiselien@hotmail.com'
  Louise Sahlberg on

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde et par korte (3/4) i sorte. De “almindelige” med snøre 🙂

 2. irene@schaumann.me'
  Irene Schaumann on

  Ja, det ville være SKØNT, mine pink i str. 38 er helt slidt ned.
  Så et par lillla eller sorte i den korte model med snøre – ville være dejligt til det
  danske efterår.
  Jeg glæder mig allerede.
  Irene

Leave A Reply