Lav den bedste entre i hjemmet

0

Måtte og solfilm er to af nøglerne til en lækker entre

Entreer er en vigtig del af et hus, men ofte bliver de let meget beskidte og varme. Dette kan man dog let og elegant undgå med solfilm og en god måtte.  

Det er ikke alle huse som originalt er bygget med en entre. Mange huse af lidt ældre dato, huse som opstod under byggebooms i 60’erne og 70’erne, har oftest bare en lille gang. En gang er fin, men den fungerer nu engang bedst til fordeling. Nu til dags vil mange rigtig gerne have et rum man kan komme ind i, og hvor der er plads til at stille sine ting og med masser af mulighed for opbevaring. Dette slags rum er en entre, og har ens hus ikke en sådan i forvejen, så er det nok på tide med en udbygning.

Selve udbygningen af entreen er en hel historie i sig selv. Men når først rummer er færdigt, så venter der faktisk endnu en udfordring; at få entreen indrettet således at den både ser lækker ud, optimerer pladsen og er rar at befinde sig i. pladsoptimering vil man typisk løse ved at opstille skabe og hylder. Dette er en god idé, for det er netop dette som er entreens egentlig formål. Men når det kommer til komfort, så bør man måske overveje at implementere nogle lidt andre ting i rummet.

En måtte og tips til vinduerne

For det første, så er en måtte altid en god idé. Hvad end dette er en simpel dørmåtte, enten ensfarvet eller med et sjovt print, eller om det handler om et større areal af gulv som skal beklædes med måtte materiale, så er mulighederne mange. Måske er den sidste løsning ikke en som typisk vælges, men den er faktisk smart. Med måtte på gulvet glider man nemlig ikke så nemt, og de møbler man placerer i rummet er også under mindre risiko for skrid. Samtidig er en måtte også en perfekt opfanger af skidt og snavs.

Når det kommer til vinduer, så kan man også godt gøre en indsats. Ofte vil man sætte store vinduer op i entreen for at give et indtryk af mere lys og et større areal. Men bagsiden ved store vinduer er, at rummet hurtigt bliver meget varmt og solen meget blændende. Dette problem kan heldigvis lynhurtigt løses med påsætning af solfilm. Hvad solfilm helt præcist er, kan man læse mere om her: http://www.bbnnordic.dk/afskaermning-og-sikring/solfilm.html. Det gode ved solfilm er at det forbedrer indeklimaet i rummet, både med hensyn til varmeniveauet og med hensyn til at dæmpe styrken på det lys som kommer ind.

Indret entreen med praktisk omtanke og nyd den længere

Det kan virke lidt kedeligt og unødvendigt at tænke så praktisk når det kommer til at skulle indrette sin entre. Men selvom indkøb af ting som måtter og solfilm kan synes kedeligt, så er det uden tvivl noget, som man vil være taknemmelig over på langt sigt. At kunne befinde sig i rummet og kunne nyde det uden at blive generet bør nemlig på ingen måde undervurderes. Samtidig vil disse små praktiske hensyn være det, som gør at man har lyst til at bruge rummet i mange, mange år fremover.

Share.

About Author

Joanna er Ciscas livsstils- og rejseekspert, men som hun selv siger, ”skriver hun nok lidt om alt muligt”, når interessen er der. Det har indtil videre ført til en del spændende indlæg, og mon ikke den trend fortsætter i fremtiden? I fritiden holder hun af at rejse, bruge tid med veninderne, gå i haven og bruge tid sammen med sin hund Bing.

Leave A Reply