Mobilabonnement fra Plenti – så er du dækket ind

0

Dårlige mobil- og internetforbindelser i specielt Danmarks yderområder er ofte nævnt i pressen. Med et mobilabonnement fra Plenti er sådanne problemer heldigvis begrænset. Hos Plenti er der håb om, at den solide omtale i medierne – og politikernes løfte om at bidrage til en løsning – snart vil løse de sidste problemer.

Plenti bruger det landsdækkende mobil- og datanetværk fra ”3”. For at udnytte dette netværk optimalt, skal din telefon som minimum køre på 3G. I dag findes der stort set ikke telefoner, der ikke levet op til dette – så det er i praksis ikke et problem.

At udnytte Plentis ubegrænsede muligheder med et abonnement med fri tale, fri SMS og fri data på mobilen vil således ikke give dig problemer i dagligdagen. Der er således mulighed for at tale med familien eller vennerne i timevis, skrive alle de SMS’er, du har lyst til – og surfe rundt i alle de data, du måtte finde behag i. Og det kan gøres i hele landet.

Dette sikrer dig, at du altid har den ønskede forbindelse til omverdenen – uanset hvornår og hvor, du har brug for det. Se meget mere om Plenti her – og forvis dig om, at også dit bopælsområde er godt dækket.

Husk også, at Plenti kan mere end at tilbyde fri tale, fri SMS og fri data på mobilen til en meget favorabel fast månedlig pris.

Overvej for eksempel Plenti + Underholdning. Her får du adgang til tusindvis af lyd- og e-bøger på din telefon.

Rejser du meget, er du også dækket ind med et Plenti abonnement. EU-roaming er selvfølgelig også inkluderet. Så mister du ikke forbindelsen til venner og familie, mens du nyder ferieturen i udlandet.

IPhone 6s – en sikker forbindelse til det hele

Når du har opnået en god dækning via dit mobilabonnement, skal du også have en telefon, der kan rumme alle de muligheder, der åbner sig. Her vil en iPhone 6s være et oplagt valg.

Selv om iPhone 6s kom på markedet kort efter lanceringen af iPhone 6 i slutningen af 2014 er det stadig en eftertragtet telefon, der dagligt tilfredsstiller mange menneskers behov.

IPhone 6s er med sin 4,7 tommer skærm større en forgængeren iPhone 5. Efterfølgeren – iPhone 6 Plus – leveres med en 5,5 tommer skærm. Mange finder imidlertid denne for stor, da en større skærm nødvendigvis resulterer i en større telefon – og den kan være svær at have med i lommen eller tasken.

Derfor holder iPhone 6s stadig sin del af markedsandelen – og det gør den rigtigt godt.

Du kan finde en iPhone på afbetaling her – så er du sikret et kvalitetsprodukt, der holder i mange år.

IPhone 6s er – som nævnt ovenfor – en meget populær model – og derfor er det også en fornuftig model at investere i på lang sigt. En så populær telefon holder også en de bedste brugtpriser, der er set længe. Skulle du således på et senere tidspunkt lade dig friste af en nyere model, kan din iPhone 6s sælges til en god pris – og giver således et godt tilskud til en eventuelt ny telefon.

 

Share.

About Author

Joanna er Ciscas livsstils- og rejseekspert, men som hun selv siger, ”skriver hun nok lidt om alt muligt”, når interessen er der. Det har indtil videre ført til en del spændende indlæg, og mon ikke den trend fortsætter i fremtiden? I fritiden holder hun af at rejse, bruge tid med veninderne, gå i haven og bruge tid sammen med sin hund Bing.

Leave A Reply