Om Cisca

Velkommen til Cisca!

Cisca er dit nye livsstilsmagasin på nettet med alt, hvad der rører sig indenfor indretning, livsstil, rejse og mode! Du kan læse mere om os, og om de individuelle sektioner herunder:

Hvorfor hedder sitet Cisca?

Cisca er en forkortelse af navnet Francisca, som betyder fri. Det synes jeg passer meget godt i forhold til vores tema her, der netop handler om at være fri og bruge sin fritid optimalt! Prøv bar at se nedenfor, hvilke emner vi dækker.

Hvad handler Cisca om?

Vi har delt sitet ind forskellige kategorier. Du kan læse mere om dem her:

  • Indretning. Alt om at få de forskellige rum i huset til at se fantastiske ud. Der bliver gode tips, essentielle køb og masser af interessante emner.
  • Livsstil. Det handler om at få mest muligt ud af livet, og det betyder, at vi gerne vil give dig en masse artikler, der kan hjælpe dig med dette.
  • Mode. Det rigtige look til den rigtige begivenhed – og en masse sjove idéer til dit outfit, så det lige får det ekstra touch, der skiller sig ud!
  • Rejse. Verden er en bog, og de mennesker, der ikke rejser, har kun læst en enkelt side! Sådan skrev Sct. Augustin, og sådan skriver vi! Få inspiration til dit næste rejsemål lige her på Cisca!
  • Fritid. Her skal det handle om udendørs aktiviteter, TV, film og alt det, der ikke lige passer ind de andre steder 🙂

Vi håber, at du kommer til at nyde din tid på Cisca, og at du kommer igen for at læse endnu mere i takt med, at vores udvalg af artikler vokser!