Populære gaveønsker til boligen i 2018

0

Er du ved at skrive ønskeseddel og mangler i den forbindelse lidt inspiration til, hvad du kan ønske dig? Bare rolig. Vi har hjælpen klar. Her på siden har vi samlet lidt forskellige gaveønsker til boligen i 2018. Tag et kig på dem. Måske der er en ide som frister.

Planter

Planter er det helt store hit i år. Hvis du kigger i forskellige boligmagasiner, vil du meget hurtigt finde ud af, at planter fylder en stor del i indretningen af den moderne bolig anno 2018. Derfor er det oplagt at skrive planter på ønskesedlen. Det kan være planter til vindueskarmen, store planter der står på gulvet eller måske bare en lille plante til spisebordet.

Store plakater

Noget andet som også fylder meget i dette års indretning, det er store plakater. Typisk er der tale om plakater med nogle meget fremtrædende motiver. For eksempel motiver af vilde dyr såsom tigere, elefanter og andre eksotiske dyr.

Det gode ved at ønske sig plakater i gave er, at du har mulighed for at finde en som passer perfekt til din egen bolig og indretning. Markedet for plakater er kæmpestort, hvorfor det ikke burde være noget problem at finde en plakat, der passer perfekt hos dig.

Ting til køkkenet

Det hele behøver ikke at være gaveønsker, der relaterer sig til indretning. Det kan også være ønsker, der kan hjælpe dig i køkkenet. Det kan for eksempel være en køkkenmaskine, nyt service eller noget helt tredje.

Tænk over, hvad du mangler af ting og sager til køkkenet og notér det på din ønskeseddel.

Små finurlige møbler

Hvis du kan tillade dig at ønske dig lidt dyrere gaver, kan det anbefales at skrive små finurlige møbler på ønskesedlen. Lige nu er der en trend, hvor det er blevet moderne at have små og sjove møbler i boligen som supplement til de eksisterende. Det kan for eksempel være en lille taburet, en bænk til spisebordet eller måske en lille havestol til altanen.

Vil du have flere ideer til gaveønsker?

Føler du ikke, at du har fået gaveønsker nok? Bare rolig. Der findes mange flere. Hvis du for eksempel leder efter gaven til ham, kan vi anbefale dig at se nærmere på nogle af Euromans artikler som denne, hvor en lille kvalitets-urtekniv bl.a. bliver fremhævet. Leder du derimod efter gaven til hende, kan Bolig Magasinet være et godt sted at kigge. De har et hav af artikler, der kun handler om gaveideer med udgangspunkt i interiør m.m.

Share.

About Author

Joanna er Ciscas livsstils- og rejseekspert, men som hun selv siger, ”skriver hun nok lidt om alt muligt”, når interessen er der. Det har indtil videre ført til en del spændende indlæg, og mon ikke den trend fortsætter i fremtiden? I fritiden holder hun af at rejse, bruge tid med veninderne, gå i haven og bruge tid sammen med sin hund Bing.

Leave A Reply