Rejs væk i nytåret og oplev noget helt nyt

0

Vi nærmer os julen, og med den alle de hyggelige traditioner, som vi alle elsker. Der kommer et hav af julefrokoster, arrangementer og andet godt, som er med til at gøre julen til, det vi kender så godt. Det er tiden, hvor alt bliver som det er hvert eneste år, og gud nåde og trøste dem, der forsøger at lave det om.

Efter juledagene har vi så en lille pause, hvor vi kan samle kræfter, og lade op til den næste store tradition i december. Nytårsaften. Nytårsaften er efterhånden lige så bundet af traditioner, som juleaften. Der er de velkendte elementer, som ikke kan undværes som champagnen klokken 24, 90 års fødselsdagen, Hendes majestæt dronningens nytårstale og naturligvis kransekagen. Dertil kommer de enorme mængder alkohol, der typisk bliver konsumeret, og naturligvis tonsvis af krudt, der sprænges over det danske land.

Vi elsker traditioner, for de minder os om hyggelige stunder, med gode venner og sjove oplevelser. At der så også er god mad og en lille dram, gør det jo bare endnu bedre.

Men hvad med at prøve noget nyt?

Nytårsrejsen for de der ønsker afveksling

Hvorfor skal man absolut lave det samme hvert eneste år? Traditioner er ganske glimrende men nu og da, skal man bare ud og prøve noget andet. Der er her at nytårsrejser kommer ind i billedet. Det er blevet en fast tradition for mange danskere, at rejse ud i Europa, og opleve hvordan man fejrer nytåret i andre lande. Med et klik her kan du selv se hvad der er at opleve til nytår.

Blandt de mest populære rejsemål kan man nævne Tyskland, der med sine mange gamle traditioner og hyggelige byer, er et oplagt sted til at opleve noget nyt.

Er man til noget endnu mere traditionelt, bør man gøre sig selv den tjeneste at rejse til Rom i nytåret. Med en solid base på gamle katolske traditioner, vil man opleve en nytårsaften, der ikke har ændret sig meget i mange hundrede år. Hvor den katolske religion er i højsædet, og hvor tusinder af mennesker byder det nye år velkommen. Det betyder dog ikke, at det på nogen måde bliver en kedelig affære, og man behøver ikke være religiøs for at sætte pris på, hvor meget de gør ud af det.

I Østeuropa er der også mange gode oplevelser at hente med unikke traditioner, som vi ikke ser meget til herhjemme. I både Slovakiet og Budapest kan man få dejlige oplevelser for hele familien.

Prøv noget nyt

Hvorfor ikke samle familien og prøver noget helt nyt. Pak kufferten og tag ud i verden, så kan det være at, du er godt på vej til at starte en ny nytårstradition for dig og din familie.

Står i og mangler en ny kuffert til rejsen, kan du lige nu finde et bredt udvalg hos Kuffert-Thomsen. Så find din kuffert her, og vær godt forberedt på rejsen.

Få lidt afveksling og tag på nytårsrejse.

God rejse og ”Gud bevare Danmark”.

Share.

About Author

Joanna er Ciscas livsstils- og rejseekspert, men som hun selv siger, ”skriver hun nok lidt om alt muligt”, når interessen er der. Det har indtil videre ført til en del spændende indlæg, og mon ikke den trend fortsætter i fremtiden? I fritiden holder hun af at rejse, bruge tid med veninderne, gå i haven og bruge tid sammen med sin hund Bing.

Leave A Reply