Sådan finder du den billigste all-inclusive rejse

0

Der er intet bedre end en ferie, hvor du ikke skal tænke over, hvad maden koster, hvad i mon skal finde på at spise, eller hvor pengene sætter grænser for, hvor mange cocktails eller øl du kan drikke.

Med en all-inklusiv rejse slipper du for disse tanker. Mad og drikke er nemlig inkluderet i prisen og det vil du hurtigt lære at sætte pris på.

Desværre så er all-inklusiv rejser som regel ikke de billigste, medmindre… I denne artikel deler vi vores bedste råd til, hvordan du finder en så billig all-inklusiv ferie som muligt.

Rejs uden for skoleferierne

Når skolerne har ferie, så stiger priserne uanset, hvor du ønsker at tage hen. Er du derfor i stand til at rejse uden for skolernes ferie, så vil der være mange penge at spare. Dette skyldes simpel udbud og efterspørgsel.

I skolernes ferie er der flere der vil på ferie, end hvad der er hoteller til. Derfor stiger priserne. Efter højsæsonen, har hotellerne svært ved at få fyldt deres tomme hotelværelserne og da de danske rejsebureauer på forhånd har betalt en vis sum penge for at kunne udleje disse værelser på vegne af hotellerne, så er det de danske rejsebureauer der står med håret i postkassen.

Med deres aftaler er de nødt til at leje værelserne ud, ellers kan de ikke få lige så mange værelser næste år, så rejsebureauerne er i visse tilfælde villige til at tabe penge på hotelværelserne, da de dermed ikke bliver straffet året efter, hvilket leder os hen til næste tip.

Bestil i sidste øjeblik

Når rejsebureauerne ser, at de får svært ved at fylde værelserne på et givent hotel næste uge, så vil priserne falde i håb om, at der så er nogle der øjner et godt tilbud og dermed booker et af deres værelser. Igen vil rejsebureauerne hellere sende dig og familien på ferie og dermed tabe lidt penge, frem for slet ikke at kunne fylde deres kvote af hoteller.

Disse last-minut tilbud er også det vi kalder afbudsrejser. Som regel vil du kun have 24-48 timer fra bestillingen af rejsen til at du skal sidde i flyet. Kan du leve med sådan en kort varsel, så kan der være mange penge at spare. Dog vil du ikke have samme valgfrihed som, hvis du betalte fuld-pris.

Undersøg alle aktører i markedet

Det sidste råd i dag, er at du aldrig skal hoppe på den første lovende ferie du finder. Tjek alle de danske rejsebureauer ud og se, om der er andre der kan matche eller slå det tilbud du har fundet. Brug 10-20 minutter på dette før du bestiller rejsen.

Der er en ekstra fordel, hvis du bor forholdsvis tæt på den dansk-tyske grænse, da du dermed kan kontakte tyske rejsebureauer og høre, hvad de har af tilbud på all-inklusiv rejser med afgang fra Hamborg lufthavn.

Share.

About Author

Joanna er Ciscas livsstils- og rejseekspert, men som hun selv siger, ”skriver hun nok lidt om alt muligt”, når interessen er der. Det har indtil videre ført til en del spændende indlæg, og mon ikke den trend fortsætter i fremtiden? I fritiden holder hun af at rejse, bruge tid med veninderne, gå i haven og bruge tid sammen med sin hund Bing.

Leave A Reply