Sådan forbereder du dig effektivt mod en storm

2

I løbet af de sidste par år har Danmark været ramt af et par forholdsvise store storme, der har smadret for mange millioner af kroner. Derfor skal vi som boligejere til at passe lidt mere på, når der er storm på vej.

Som boligejer er der nogle forberedelser du med fordel kan gøre brug af for minimere risikoen for stormskader. I artiklen herunder kan du læse mere om nogle af de bedste og vigtigste forberedelser.

Tag flagstangen ned så den ikke knækker

Noget af det bedste du kan gøre er at ligge din flagstang ned, så den ikke knækker i stormen. Rigtig mange flagstænger bukker under, hvis de bliver udsat for det samme massive pres fra vinden i længere tid. Derfor gør du klogt i at tage den ned.

Hvis du er så uheldig, at du har glemt at få flagstangen ned og den derfor er knækket, så er der ikke andet for end at købe en ny. Hos Land & Fritid har de et stort udvalg af bl.a. glasfiberflagstænger, hvis det har interesse.

Tag dine havemøbler indenfor eller stil dem i læ

En anden god ide er at tage dine havemøbler indenfor eller på anden måde stille dem i læ. Når først vinden får fat, kan den snildt kaste rundt med møblerne og ødelægge dem. Derudover er der også chance for, at møblerne blæser ind i noget og ødelægger det.

Placer dine havekrukker et vindstille sted

Havekrukker er ligesom havemøblerne meget tilbøjelige til at blive taget af vinden. Derfor anbefales det at placere dem et vindstille sted, hvor stormen for alvor ikke kan få ordentligt fat. Det kunne for eksempel være i carporten eller i garagen.

Kør bilen under et halvtag så den ikke bliver skadet

Når det stormer meget, så flyver der typisk en masse gennem luften. Derfor er det en super god ide at køre din bil i sikkerhed, så du ikke ender med en masse buler og smadrede ruder.

Share.

About Author

Louise, 24, er vores modeskribent, som deler sin passion for mode, livsstil og skønhed samt de nyeste trends og tendenser herom. Til dagligt beskæftiger hun sig med kommunikation og PR, hvilket har banet vejen for hendes lyst til arbejde med journalistik og blogging.

2 kommentarer

  1. mikemorgan1213@gmail.com'

    Tak for at dele denne information, ja jeg er enig med dig man skal tage flagstangen ned, så den netop ikke knækker i storm som jeg desværre måtte erfare sidste år. Efter min mening bør man købe glasfiber flagstang som er langt mere holdbare sammenlignet med en træ-flagstang. Jeg har købt min flagstang fra http://flag.nu/Produkter/flagstaenger.htm til min have, og kan kun anbefale den til andrer.

Leave A Reply