Sådan indretter du det perfekte børneværelse

0

Måske har I taget hul på et nyt kapitel som familie, fordi I har skabt en lille guldklump, eller måske er fødslen lige om hjørnet. Uanset hvor langt I er i forløbet, får I brug for et børneværelse på længere sigt. Det kan ind imellem være svært at finde ud af, hvad man skal købe, hvordan det indrettes på smarteste vis, og hvad der er must haves. Her kommer et par tips, som forhåbentligt kan gøre dig lidt klogere.

Undgå for mange drenge og pigefarver

Når man skal indrette børneværelset, er der mange, der tager udgangspunkt i kønnet på barnet. Det betyder samtidig, at mange automatisk starter ud med at male væggene lyserøde eller blå. Det første råd lyder på, at I så vidt muligt skal undgå at male værelset efter kønnet, fordi man ofte ender med at blive træt af det. Det er helt forståeligt, at I har lyst til, at der skal være nogle farver på værelset, men det er der rig mulighed for, selvom I holder væggene hvide. I kan for eksempel indrette værelset med lækre billeder, bamser i neutrale farver og legetøj.

Must haves på børneværelset

Man kan hurtigt komme af med en mindre formue, når der skal laves børneværelse. Det skyldes naturligvis, at alle ønsker det bedste for deres børn, og det er fuldstændig normalt. Sandheden er bare, at der er nogle ting, du vil være lykkelig over at eje, mens der er andre ting, der vil være overflødig. En af de ting I absolut ikke kan undvære, er en god seng eller vugge. Der er naturligvis fordele og ulemper ved begge valg. Fordelen med en seng er, at den leveres i en størrelse, som din baby kan passe et par år frem. Til gengæld er fordelen ved en vugge, at den netop kan vugge, hvilket rigtig mange babyer er glade for. Derudover er det vigtigt, at I investerer i en god babydyne. Det er vigtigt, at babydynen er af god kvalitet, fordi den netop både skal bruges indendørs og udendørs. Du kan se mere her.

Gør plads til leg

Nogle børneværelser er proppet med legetøj og møbler der betyder, at der næsten ikke er noget gulvplads. Det er utroligt ærgerligt, fordi børn har brug for gulvplads til at udfolde deres leg. I kan derfor med fordel gøre jer nogle tanker omkring ikke at proppe værelset for meget. Hvis der er for meget legetøj, kan I for eksempel installere et reolsystem.

Share.

About Author

Joanna er Ciscas livsstils- og rejseekspert, men som hun selv siger, ”skriver hun nok lidt om alt muligt”, når interessen er der. Det har indtil videre ført til en del spændende indlæg, og mon ikke den trend fortsætter i fremtiden? I fritiden holder hun af at rejse, bruge tid med veninderne, gå i haven og bruge tid sammen med sin hund Bing.

Leave A Reply