Sådan kickstarter du din nye livsstil

0

Nu er vi efterhånden to uger inde i det nye år, og folk begynder desværre efterhånden at give op på deres nytårsforsæt som ellers lyder på, at de gerne vil i bedre form. De første 14 dage er den hårdeste periode, hvis man gerne vil tabe sig. Man kan godt klare to eller tre dage, hvor man er ved godt mod, men så begynder kroppen efterhånden at lide under, at den ikke får den samme mængde kalorier, som den har været vant til igennem en længere periode. Men hvis man gerne vil tabe sig, så er det også en klassisk fejl at droppe alle ens dårlige vaner på en gang, da det vil være alt for hårdt både fysisk og psykisk. Det er derfor en bedre strategi at starte langsomt ud og stadig tillade sig at spise lidt slik og junkfood en gang imellem, så længe det ikke er hver dag og man sørger for at holde sig fysisk aktiv. Man skal jo også huske at leve. Hvis man tvinger sig selv igennem et alt for hurtigt vægttab, vil der desuden være en stor risiko for, at man hurtigt tager kiloene på igen, hvis man begynder at leve mere frit igen. Det er dog ikke kun træning og en kaloriefattig kost som er med til at holde os sunde, da vi også skal have en masse proteiner, vitaminer og mineraler som ikke altid er lige nemme at få igennem kosten, hvis vi ikke har tid til at handle og lave mad i hverdagen.

Fiskeolie

Fiskeolie er enormt vigtig for vores krop, da det indeholder omega – 3 fedtsyre som fx modvirker hjertesygdomme og leddegigt. Det anbefales da også at danskerne bør spise fisk minimum 2 gange om ugen, men det er dog desværre langt de færreste som får det gjort. Derfor er fiskeolie et perfekt kosttilskud, som man kan tage sammen med sin aftensmad. På den måde får man den mængde omega – 3 fedtsyre, som kroppen har brug for. Læs mere her.

Vitaminpiller

Det er dog ikke kun omega – 3 fedtsyre som mange danskere mangler, men mange af os er også i underskud af vigtige vitaminer. Når man har en travl hverdag, så er det ikke altid let at planlægge sin kost sådan, at man får de rette vitaminer, derfor kan det godt betale sig at købe et glas vitaminpiller. Man vil hurtigt kunne mærke, at man bliver mere frisk og sund.

 

Share.

About Author

Joanna er Ciscas livsstils- og rejseekspert, men som hun selv siger, ”skriver hun nok lidt om alt muligt”, når interessen er der. Det har indtil videre ført til en del spændende indlæg, og mon ikke den trend fortsætter i fremtiden? I fritiden holder hun af at rejse, bruge tid med veninderne, gå i haven og bruge tid sammen med sin hund Bing.

Leave A Reply