Sådan skifter du garderoben ud

0

Måske trænger din garderobe til fornyelse, men du kan ikke overskue at skifte det hele ud på én gang. Til sidst ender det med, at din garderobe består af et underligt miks af gammelt og nyt tøj, der slet ikke passer sammen. Du kan heldigvis skifte garderoben ud, hvis du vælger at udskifte de rette stykker tøj, så du har tøj til alle anledninger og hverdagsitutioner. Læs videre hvor vi guider dig til, hvilke stykker tøj du skal eje, så din garderobe matcher alle dine behov.

Start med basics

Det er en god idé at starte med alt basic, som du ved, du har brug for. Det kan være et par sorte jeans, et par almindelige toppe, strømpebukser og så videre. Det er vigtigt, at du har det grundlæggende tøj på plads, som kan fungere sammen med mere spraglede bluser, toppe og kjoler.

Jakker

Selvom kalenderen siger ’sommer’, kan du stadigvæk få brug for en jakke om aftenen, når temperaturen falder. Det kan være en cool denimjakke eller en bomberjakke i et fedt design, der kan holde dig varm i de sene aftentimer, og når efteråret begynder at melde sig. Find en bomberjakke lige her, der matcher din garderobe.

Kjoler

Når du vælger at skifte garderoben ud på én gang, er det ikke sikkert, budgettet rækker til tusindvis af kjoler – selvom du nok gerne vil have det. Du kan til en start derfor enten købe et par enkelte festkjoler og hverdagskjoler i fede prints og designs, der adskiller sig fra hinanden. Du kan også købe flere kjoler, der både kan fungere på en bytur sammen med veninderne og igen på arbejde et par dage senere. Her skal du være på udkig efter kjoler, der har et snit, som ikke er for udfordrende, men som nemt kan piftets op med smykker, sko og en cool taske.

Smykker

Smykker, smykker, smykker – det er enhvers piges drøm at eje flere hundrede smykker, der passer til enhver lejlighed. Man må dog sande, at det hurtigt kan blive en dyr affære, og derfor er det noget, man samler over en længere periode. Du kan dog lave en god ’basic’ af smykker, der kan bruges både til fest og på arbejde. Julie Sandlau er kendt for sine smukke smykker, der kan bruges til netop disse formål – besøg hjemmesiden her.

Sko

Sidst men ikke mindst handler det om sko. Noget man nemt kan snakke flere timer om. Men hvis du skal have en ny skogarderobe, er det vigtigt, at du både tænker praktisk og festligt. Sørg for at have mindst to par gode, praktiske sko, som du kan holde ud at have på i mange timer, eksempelvis når du er på arbejde eller dyrker motion. Derudover kan du købe dig fattig i fede stiletter og støvler, du kan bruge, når du skal i byen med veninderne eller til andre festlige sammenkomster. Alle piger ved, at sko er en kvindes bedste ven!

 

Share.

About Author

Joanna er Ciscas livsstils- og rejseekspert, men som hun selv siger, ”skriver hun nok lidt om alt muligt”, når interessen er der. Det har indtil videre ført til en del spændende indlæg, og mon ikke den trend fortsætter i fremtiden? I fritiden holder hun af at rejse, bruge tid med veninderne, gå i haven og bruge tid sammen med sin hund Bing.

Leave A Reply