Skal din facade eller soveværelse have et løft i sommervarmen

0

Sommeren er den lyse tid. Det er også en meget afslørende tid; du bruger måske mere tid på terrassen og ude i haven, og mindre tid indenfor i hjemmet.

Måske sidder du på din yndlingsplads på terrassen og lader blikket løbe undersøgende rundt i haven og på huset.

Så er det også nu, du opdager at sommerlyset er afslørende – meget afslørende. Det er det skarpe lys, der afslører, at din facade måske ikke har det så godt mere.

Langt de fleste facader skal vedligeholdes. Hvor meget og hvordan de skal vedligeholdes afhænger naturligvis af, hvilke materialer facaden er lavet af. Der er stor forskel på en facade af træ, en murstensfacade, en facade af gasbeton eller en pudset facade.

Fælles for dem alle er dog, at de kræver en eller anden form for vedligeholdelse – og det er måske ikke det, du har lyst til at bruge de lune sommeraftener på.

Så er det måske i år, du skal tage springet og få lavet en vedligeholdelsesfri facade. Og det kan faktisk lade sig gøre. Ved at montere glat eternit på din facade opnår du en helt vedligeholdelsesfri facade. Måske er det løsningen for netop dig at få lavet denne montering én gang for alle – og dermed slippe for at bruge de mange timer på vedligeholdelse af den gamle facade.

Lyder det tillokkende? Du kan finde eternitplader her og gøre livet lettere for dig selv i fremtiden. Hvad enten du selv har mod på opgaven eller overlader den til håndværkere, vil du med sikkerhed glæde dig over din nye facade – som ikke behøver mange timers opmærksomhed på vedligeholdelse. Tal med dit byggemarked og få råd og vejledning vedrørende montering.

De mange timer, du får tilovers, kan bruges i haven – eller du kan blive siddende på din yndlingsplads på terrassen med en god kop kaffe og nyde synet af din nye facade.

Selv en lun sommeraften skal have en god afslutning

Selv gode lune sommeraftener når til en afslutning. Du har måske brugt tiden på at ordne terrassen eller havemøblerne. Måske er det græsplænen og bedene, der har fået et overhaling – eller dagen er brugt på hygge og god mad med familie eller venner.

På et eller andet tidspunkt slutter aftenen og det er tid til velfortjent hvile. Det er nu soveværelset kalder lokkende.

Det er på sådan en sommeraften, hvor det stadig virker lyst, du måske skal kaste et vurderende blik på sin soveplads.

Der er vist ingen, der er i tvivl om, at en god nattesøvn er vigtig. En god nats søvn lader batterierne op og er essentielt for både helbredet og humøret.

God søvn er derfor en vigtig del af dit liv – og du skal måske ofre lidt tid på at se efter, om de optimale betingelser for en god nats søvn er tilstede i dit soveværelse.

Måske er det på tide at skifte både seng og madrasser ud for at få en bedre søvn. Måske kan mindre gøre det. Er seng og madras i orden, kan en ny topmadras gøre underværker.

Tag et kig på denne webshop og find de produkter, der vil forbedre din soveplads, hvad enten det er helt ny seng eller ny topmadras, du søger.

Det er også her du kan finde alt indenfor lækre dyner og hovedpuder – og her er tale om virkelig god kvalitet til de helt rigtige priser. Man sover bare bedre med dyner og puder, der er fyldt med lækre dun.

Lad dig også friste af de gode tilbud på lagner og sengetøj – det vil sætte prikken over i’et at hoppe i en seng, hvor der også er tænkt over de sidste detaljer – og forbered dig så på en god nats søvn.

Share.

About Author

Joanna er Ciscas livsstils- og rejseekspert, men som hun selv siger, ”skriver hun nok lidt om alt muligt”, når interessen er der. Det har indtil videre ført til en del spændende indlæg, og mon ikke den trend fortsætter i fremtiden? I fritiden holder hun af at rejse, bruge tid med veninderne, gå i haven og bruge tid sammen med sin hund Bing.

Leave A Reply