Skønne gaveideer til de mindste

0

Måske kender du en dejlig unge, der snart har fødselsdag? Eller måske har du lyst til at forkæle din søn eller datter bare fordi? Uanset hvad er det altid dejligt at forkæle børn, fordi deres umiddelbare glæde over gaver er skøn og livsbekræftende. Men det er ikke altid lige let at finde den ideelle gave til de mindste, som ofte skifter interesser og præferencer, som vinden blæser. Dog er der er nogle helt sikre ting, som stort set altid vil falde i god jord hos det lille barn uanset køn.

Lækkert tøj og skønne sko

Hvis du vil glæde mindre børn med en skøn og praktisk gave, er tøj og sko altid et hit. Små børn kan nemlig altid bruge mere af begge dele, og uanset om du vil forkæle en pige eller en dreng, vil lækkert tøj eller gode sko med garanti falde i god jord. Hvis du vil gøre ekstra meget ud af det, kan du gå på jagt og finde tøj eller sko i gode materialer og lækre kvaliteter, som kan holde i lang tid og giver barnet en mere komfortabel påklædning. Selvom den dreng eller pige, du vil glæde, er lille, kan kvalitet nemlig altid mærkes i både tøj og sko, hvilket vil give ham eller hende bedre komfort.

Vælg tøj eller sko i en fed farve eller med et skægt mønster, som vil gøre barnet ekstra interesseret og glad for gaven. En konkret gaveidé kan f.eks. være et par sko fra det danske mærke Pom Pom, som designer de lækreste børnesko til både piger og drenge. Skoene fra Pom Pom har et minimalistisk og nordisk udtryk men med et twist. Du kan f.eks. finde skoene i anderledes materialer, sjove mønstre og lækre farver. Skoene produceres i naturmaterialer, hvilket gør dem komfortable og giver god åndbarhed. Hvis du vil forkæle den lille, er Pom Poms sko altså en klar vinder. Du kan se udvalget her, og gå på jagt efter den ideelle sko til den søde pige eller den skønne dreng.

Mickey Mouse – En sikker favorit

Måske ønsker du at give barnet en gave, der er mere underholdene end tøj og sko, men her kan det hurtigt blive en udfordring at vælge den rigtige gave. Mange børn ændrer nemlig hurtigt interesser og præferencer, hvilket f.eks. kan gøre det svært at finde det optimale legetøj. Heldigvis er der dog en sikker vinder for stort set alle små børn – og han hedder Mickey Mouse. Mickey Mouse-figuren er nemlig så ikonisk og veletableret i alle børns bevidsthed, at du altid kan gå efter underholdning med ham. Der er først og fremmest lavet et hav af film med figuren, som med garanti vil falde i god jord hos både drenge og piger.

Find Mickey Mouse film her og vælg f.eks. en udgave med Minnie, hvis du ønsker at glæde en lille pige. Filmene er underholdende og lærerige på samme tid og er derfor den ideelle gave til mindre børn i 3-5 års alderen.

Share.

About Author

Joanna er Ciscas livsstils- og rejseekspert, men som hun selv siger, ”skriver hun nok lidt om alt muligt”, når interessen er der. Det har indtil videre ført til en del spændende indlæg, og mon ikke den trend fortsætter i fremtiden? I fritiden holder hun af at rejse, bruge tid med veninderne, gå i haven og bruge tid sammen med sin hund Bing.

Leave A Reply