Sommer og smykker

2

Elsker du også, at bære smykker som passer til årstiden og dit outfit? Smykker kan sætte prikken over i’et, når det kommer til at sammensætte et fuldendt outfit. Det er den sidste detalje, som får det hele til at gå op i en højere enhed. Det kan fremhæve unikke detaljer i dit outfit og bare få det hele til at se lidt mere eksklusivt ud. På den internationale smykke scene finder du flere danske designere og især danske Julie Sandlau har gjort sit indtog.

Smukke smykker

Julie Sandlau er indbegrebet af dansk design i verdensklasse. Med sin unikke kunnen når det kommer til at designe tidsløse og ikke mindst stilrene smykker, er Julie Sandlau i en klasse for sig. Men for Julie er det ikke bare det at designe smykkerne. Allerede fra begyndelsen, forelskede hun sig i hele processen lige fra udvælgelsen af de smukke ædelsten til selve skabelsen af hendes unikke design. Julie Sandlau er efterhånden blevet et verdens kendt brand, hvilket især dette billede bekræfter.

80555730

Kollektioner

Hver år udkommer der flere kollektioner fra danske Julie Sandlau. Det betyder også, at du altid er sikker på, at kunne finde nye trends som matcher den nuværende mode og årstid. Under fanen ”kollektioner” finder du samlet alle de populære kollektioner, men især MERMAID har vist sig, at være yderst populær. Den stilrene luksuriøse kollektion, indeholder de fineste, forførende og feminine smykker. De smukke smykker er besat med ædelstene i de mest eventyrlige farver. Se et udsnit af kollektionen her:

download

Gode gave ideer

Smykker har altid været en populær gaveide og er det fortsat. Og hvis man ønsker, at give smykker væk i gave er det en god ide, at finde tidsløse smykker, da de kan bruges i flere år og måske endda gå i arv. Julie Sandlau har rigtig mange gode bud på tidsløse smykker, som er en oplagt gaveide. Besøg hendes hjemmeside her og se hendes udvalg af glamourøse og eksklusive smykker.

 

Share.

About Author

Louise, 24, er vores modeskribent, som deler sin passion for mode, livsstil og skønhed samt de nyeste trends og tendenser herom. Til dagligt beskæftiger hun sig med kommunikation og PR, hvilket har banet vejen for hendes lyst til arbejde med journalistik og blogging.

2 kommentarer

Leave A Reply