Steder i verden du skal prøve skydiving

0

Hvad er mere fantastisk end at se verden oppefra? Ovenikøbet i frit fald efter at have overvundet den første frygt og ladet sig selv falde ud fra en flyvemaskine. Et faldskærmsudspring er det tætteste, du kommer på følelsen af at flyve frit som fuglene, og denne oplevelse kan blive din. I et skydive vil du opleve det vildeste sus, og du vil for altid være forandret og med garanti få mod på at tage endnu flere frie fald i fremtiden.

Her i artiklen vil vi fremhæve fire af de fedeste steder i verden, hvor du kan opleve dit næste faldskærmsudspring.

Forberedelser inden du rejser

Inden du begiver dig ud på dit næste skydive-eventyr, er det en rigtig god idé at forberede nogle få ting hjemmefra. Bliv klogere på skydive ved at besøge en af Danmarks mange faldskærmsklubber. I klubberne vil du møde professionelle instruktører, som vil guide og hjælpe dig.

Oplever du den mindste form for usikkerhed eller frygt så tal endelig åbent om det med din instruktør. Han eller hun vil til enhver tid kunne berolige dig og uddanne dig, så du føler dig fuldt ud klar til at kaste dig ud i dit største eventyr.

Palm Jumeirah i Dubai

Et skydive over dette menneskeskabte vidunder vil helt sikkert give dig en oplevelse for livet, og ikke mindste afføde en god portion misundelse blandt dine skydive-venner. Området er ekstremt populært og kræver god forberedelse, da det kan tage flere måneder at få en tid.

Mount everest i Nepal

Et skydive med verdens tag, altså verdens højeste bjerg, som kulisse må være den ultimative drøm for mange skydivere. Selve springet er kun godt 3 km, men du starter dit spring i 7 km højde. Denne oplevelse er ikke mange forundt, og prisen er bestemt også derefter. Men er du en person, der drømmer stort, så bliver det absolut ikke større og vildere end en dette spring.

Victoria Falls i Zambia

Når du begynder dit skydive, er alting på jorden meget småt. Så hvorfor ikke opleve verdens største vandfald fra luften? Du vil have rig mulighed for at udpege vandfaldet, idet du springer. Den rutinerede skydiver vil i første sekund lægge mærke til størrelsen på dette enorme vandfald, og mens du falder, vil det bare blive større og større. Dette scenarie af et landska, vil give dig en oplevelse for livet. Du anbefales at tage dette spring i april måned, da der i denne måned normalt vil være 10 gange så meget vand i vandfaldet som i november.

Gran Canyon, USA

USA’s mest fantastiske naturområde kan også komme til at skabe rammerne for dit næste skydive. Med dette spring vil du opleve en natur, der er uden sidestykke, og som er så enorm, at du kun kan få det fulde overblik fra oven. Alene områdets størrelse vil tage pusten fra dig, mens du er på vej op i flyet. Forestil dig så at opleve dette scenarie i frit fald. Du vil med garanti ikke være den samme igen efter denne oplevelse!

Share.

About Author

Joanna er Ciscas livsstils- og rejseekspert, men som hun selv siger, ”skriver hun nok lidt om alt muligt”, når interessen er der. Det har indtil videre ført til en del spændende indlæg, og mon ikke den trend fortsætter i fremtiden? I fritiden holder hun af at rejse, bruge tid med veninderne, gå i haven og bruge tid sammen med sin hund Bing.

Leave A Reply