Stil kan også være for mænd

0

Går din kæreste stadig i de samme tre trøjer, som da du mødte ham? Ligner han noget, der endnu sidder fast i 70’erne, eller er han bare blevet lidt for tryg i far-stilen? Mange danske mænd mangler stil, og selvom de måske ikke anser dette som værende et problem, oplever deres kvindelige partnere ofte den dalende interesse for stil og udseende som et turn off.

Drømmer du også om, at kæresten endelig vågner fra sin smagløse stil-koma og i stedet begynder at iklæde sig noget nutidigt? Så er du ikke den eneste. I denne artikel vil du blive guidet til at hjælpe din kæreste til at blive en mere moderne og stilfuld mand.

Sorter i det gamle

Der er ingen grund til at have syv af den samme hvide T-shirt og slet ikke, hvis der er huller i tre af dem. Brug en søndag på at rydde ud i din kærestes klædeskab. Du kan vise dit engagement for projektet ved også selv at sortere dit tøj.

Ved at hjælpe med at vælge, hvad der skal videre til genbrug, får du lov til at smide de trøjer, bukser og sko ud, som står i vejen for, at din kæreste får en mere moderne stil. Ved at foretage sorteringen sammen får I også en snak om, hvad I finder lækkert og tiltrækkende, at den anden iklæder sig. Hermed bliver din kæreste opmærksom på, hvad du finder attraktivt, og det er nemmere for ham at gøre noget ekstra stilmæssigt for dig.

Søg inspiration

Selvom dit højeste juleønske måske er, at din partner begynder at få en smule smag, er det ikke dig, der skal lave et skifte i garderoben – det er din kæreste. Det bliver aldrig sundt for jeres forhold, hvis du begynder at diktere, hvad din kæreste skal have på. Hvis du påtager dig rollen som stil-diktator, sker der nok ingen positiv udvikling i din kærestes tøjstil.

Opfordre i stedet din kæreste til selv at søge inspiration. Der findes et væld af modemagasiner til mænd og online platforme, hvor din kæreste kan udforske flot, moderigtigt tøj, der passer ind i tidens mode. Din kæreste kan blandt andet begynde jagten på en bedre stil ved at undersøge det lækre sortiment af modetøj fra Kronstadt.

Gaver

Det er bestemt en mulighed at pakke stil-opgraderingen ind i silkepapir og lægge den under juletræet. Hvis du ønsker en mand med stil, så udnyt enhver lejlighed til at skubbe ham i den rigtige retning. Din kærestes stil er nok af lav prioritet, fordi han ikke selv interesserer sig for mode og ikke har overskuddet og evnerne til at identificere, hvilke trends der er oppe i tiden.

Ved at give det lækre tøj i gave, tager du dig tiden til at tænke over, hvad der vil klæde din kære. Hvis der er nogen, han vil imponere, så er det nok dig. Derved giver du ham mere end bare selve tøjet i gave – du giver ham også lyst til at klæde sig på for dig, for når du har valgt tøjet, er han sikret din tilfredshed.

Share.

About Author

Joanna er Ciscas livsstils- og rejseekspert, men som hun selv siger, ”skriver hun nok lidt om alt muligt”, når interessen er der. Det har indtil videre ført til en del spændende indlæg, og mon ikke den trend fortsætter i fremtiden? I fritiden holder hun af at rejse, bruge tid med veninderne, gå i haven og bruge tid sammen med sin hund Bing.

Leave A Reply