Ting, du skal huske til den lange flyrejse

0

Lange flyveture kan være ganske kedelige og langsommelige – tiden kan virke længere, end den i virkeligheden er, hvilket kan gøre rejsen nærmest ulidelig. Du sidder på dit lille flysæde omringet af flere hundrede fremmede mennesker, der alle er presset ind på et lille areal – ja, tanken er ikke ligefrem tiltalende. Dog er der, heldigvis, flere ting, du kan gøre for at gøre flyveturen mere udholdelig. Herunder får du nogle tips til, hvordan du kan gøre din langdistanceflyvning lettere og sjovere.

Har du endnu ikke booket drømmerejsen, så kan du heldigvis stadig nå det. Der er mange fede destinationer, og mange af dem kræver længere flyrejser. Med denne guide skal du dog nok overleve turen, så du kan se frem til oplevelserne, når du er fremme. Om du skal til USA, Asien eller Sydafrika, kan du få fede oplevelser for livet. Undersøg her, hvad du eksempelvis kan se og opleve i det dejlige Sydafrika.

Klæd dig på til turen

Når du flyver, er der ikke nogen, du skal imponere med dit outfit – du behøver udelukkende tænke på din egen komfort. Derfor skal du også klæde dig ordentligt på til turen. Hvis du skal flyve langt, er det mest behageligt at have løst tøj på – tøj, der ikke strammer, når du sidder ned, for du kommer unægtelig til at sidde meget ned på den lange flyvetur. Tag i stedet løst tøj på og gerne i flere lag. På den måde kan du tilpasse dit tøj til temperaturen, så du hele tiden kan have det behageligt.

Medbring dine egne høretelefoner

På langdistanceflyvningerne får man som regel udleveret høretelefoner i starten af turen. Med høretelefonerne kan du benytte det elektroniske underholdningssystem, der også findes på langt de fleste langdistanceflyvninger. Dog kan disse høretelefoner godt irritere ørene, fordi de ikke er af bedste kvalitet eller design. Hvis du vil se film eller høre musik på turen, er det derfor en god ide at medbringe dine egne høretelefoner – gerne nogle, du ved, du kan holde ud at have på i lang tid af gangen. Hvis du ikke allerede har et par høretelefoner, kan du med fordele købe et par her. Du vil sikkert få brug for dem flere gange på din rejse.

Pak med omhu

Det er næsten kunst at pakke en håndbagagetaske helt rigtigt, men det er en rigtig god ide at tænke over, hvordan du pakker din håndbagage. Først og fremmest er det en god ide at finde en taske, der har flere rum og lommer, så du kan fordele dine ting efter, hvor ofte du skal bruge dem. Det er for eksempel en god ide at lægge din nakkepude, dine høretelefoner og din sovemaske et sted i tasken, der er nemt at komme til. Hvis du pakker med omhu, skal du ikke vende tasken på hovedet, hver gang du skal finde noget – og det vil du blive rigtig glad for, når du sidder på dit lille sæde flere tusind meter oppe i luften.

Share.

About Author

Joanna er Ciscas livsstils- og rejseekspert, men som hun selv siger, ”skriver hun nok lidt om alt muligt”, når interessen er der. Det har indtil videre ført til en del spændende indlæg, og mon ikke den trend fortsætter i fremtiden? I fritiden holder hun af at rejse, bruge tid med veninderne, gå i haven og bruge tid sammen med sin hund Bing.

Leave A Reply