Tøj er mere end blot tøj!

0

Går du rundt og tænker, at tøj er bare beklædning der skal holde dig varm, så tager du virkelig fejl. Der er ingen tvivl om at tøj har en praktisk funktion, men der er mere til det. Dit tøjvalg er med til at vise hvem du er og udgør en del af din personlighed. Med andre ord er dit tøjvalg din egen personlig fortolkning af moden samt hvordan du udtrykker din personlighed. I dag er størstedel af os meget modebevidste og selvom man ikke tror det, så bruger vi meget tid på vores tøjvalg. Dette bunder blandt andet i, at vi forbinder gode oplevelser med tøj og det at klæde sig på, da vi elsker at føle os godt tilpas og vise os selv.

Forkæl dig selv med tidløs modetøj

Der findes ikke bedre følelse end at kunne blive ved med at kombinere sit tøj på kryds og tværs. Derfor kan du lade dig inspirere af udvalg fra Mads Nørgaard her som er det perfekte eksempel på tidløs design. Vil du gerne fylde dit klædeskab med masser af tidløs modetøj som du ovenikøbet matcher dig og din kæreste, så kan du finde det i udvalget. Er du helt tosset med ældre og de klassiske trends, så kan du ikke gå galt i byen med de mange kollektioner fra Mads Nørgaard. Kombinationen af metropol, highfashion og streetwear er elementer som bærer præg i hans designkollektioner. Gennem årene har brandet gang på gang formodet at forene det klassiske og nytænkende, og samtidigt gør at du kan være afslappet og komfortabel i tidens trends.

Fyld dit klædeskab med lækkerier fra Mads Nørgaard

Uanset om du er på udkig efter en ny lækker strik, bluser eller bukser så vil du hurtigt blive fristet af de fantastiske kollektioner. Og selvom der er tale om kvalitetstøj, er det ikke ensbetydende med at det skal være dyrt. Det er indlysende at hos Mads Nørgaard brandet, er du som forbruger helt i fokus både når det kommer til pris, materiale og design. Udvid dit klædeskab med blandt andet striktrøjer med fede mønstre, smukke kjoler med fantastiske snit og stilsikre buksedragter. Kan du lide moderne retro stil, så er der ingen tvivl om, at mindst et item fra hans kollektion skal hænge i dit klædeskab. Gør mere ud af dit hverdagslook og skru op for stilen med for eksempel de klassiske og stribede Nørgaard bluser eller skjorter. Alle items har deres unikke præg fyldte med detaljer, som giver dit overordnede look det sidste kick, som virkelig bidrager til at din personlige stil kommer til udtryk.

Share.

About Author

Joanna er Ciscas livsstils- og rejseekspert, men som hun selv siger, ”skriver hun nok lidt om alt muligt”, når interessen er der. Det har indtil videre ført til en del spændende indlæg, og mon ikke den trend fortsætter i fremtiden? I fritiden holder hun af at rejse, bruge tid med veninderne, gå i haven og bruge tid sammen med sin hund Bing.

Leave A Reply