Villum 2 års fødselsdagsønsker

1

Kun har vi lige overstået Alvins fødselsdag, før vi skal til at komme op i gear til Villums 2 års fødselsdag. Den første fødselsdag, hvor jeg forventer at han forstår hvad det handler om og hvor han selv kan pakke gaver op og få glæde af de mange gæster. Han er dog for lille til at vi inviterer vuggestuen, men den blotte familie består også af 17 mennesker! Derfor er vi allerede nu blevet spurgt en del gange, hvad han ønsker og selvom han gerne ville eje alt det sammen legetøj som brormand, så syntes jeg han skal have noget der passer til hans alder og formåen. Dette fine gulvpuslespil omdanner gulvet til en dekorativ by og består af 9 bløde skumbrikker og tolv kantstykker. Både Alvin og Villum er klart bil-drenge, så mon ikke at de begge kan få glæde af det og opleve  noget fælles leg. Det er fordelen med to drenge relativt tæt i alder – de kan nemt lege sammen med det samme legetøj. Desuden kan puslespillet kan bruges både inde og ude og måler 107 x 107 cm med kant.

ToysRus er en af de førende legetøjskæder, der sælger alt slags legetøj, videospil, dukker, action figurer, byggelegetøj, baby- og småbørnslegetøj,  Den første butik kom til Danmark i 1995 og der er indtil nu 15 butikker fordelt over hele landet. Du kan på deres webshop kan du søge efter kategorier og efter alderstrin, hvilket gør det nemt for både forældre, venner og bedsteforældre at orientere sig i det store udvalg og få inspiration til gaver til børn i alle aldre. Skulle du alligevel ikke ramme plet, kan du ringe til kundeservice mellem kl. 8.30-16, og i øvrigt bytte i ubegrænset tid. Levering tager 1-2 dage og leveringsgebyret kan variere, afhængigt af hvilken slags levering, du vælger.

 

Find nærmeste ToysRus her

Share.

About Author

Ida er 25 år og studerer til dagligt Cand.it. Udover at være noget af en it-haj, har Ida også en passion for sport. Især løb og styrketræning har hendes interesse. Hun elsker desuden at rejse, og er ofte ude og opleve verden. Hun er derfor Ciscas fritids- og rejseskribent.

1 kommentar

Leave A Reply